SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Xtasy - Live of the storm (DVD) (2023)

Xtasy - Live of the storm (DVD)
Xtasy logo
España

Live of the storm (DVD)

Directo/Live
Autoproducido
2023


Temes

Live in Burlada:
1. Intro
2. Perfect strangers
3. Nowehere to run
4. Revolution
5. Said and done
6. Flesh and blood
7. Silent héroes
8. Under the gun
9. Crashing down
10. The clock
11. Soundscapes
12. Welcome to my world
13. Play with fire
14. A luchar
15. Into the fire
16. Eye of the storm
17. Die Young
18. Outro

Live at the Urban:
1. Intro
2. Perfect strangers
3. Nowehere to run
4. Revolution
5. Said and done
6. Flesh and blood
7. Silent héroes
8. Under the gun
9. Crashing down
10. The clock
11. Soundscapes
12. Welcome to my world
13. Play with fire
14. A luchar
15. Into the fire
16. Eye of the storm
17. Die Young
18. Outro

Formació

Veu :Silvia Idoate
Guitarra: Jorge Olloqui
Guitarra: Carles Salse
Baix: Johnny Kerchief
Bateria: Abel Sequera

Crítica

La banda de Hard Rock XTASY ha deixat una marca inesborrable a l'escena musical amb el llançament del seu doble DVD en directe, titulat "Live of the Storm". Enregistrat en dues emblemàtiques ciutats, Burlada (Pamplona) i Vitòria, com a part de la seva gira "Eye of the Storm 21-22", aquest DVD captura l'essència i la potència d'una banda al cim del seu joc.

L'espectacle comença amb una intro poderosa que prepara el públic per a la tempesta musical que s'acosta. Amb l'energia palpable a l'aire, XTASY arrenca amb Perfect Strangers, una cançó que estableix el to vibrant i enèrgic del concert. La potent guitarra, i la veu electritzant de Silvia Idoate fan que l?audiència se submergeixi immediatament en l?experiència.

La intensitat no disminueix quan sona "Nowhere to Run", una de les joies del repertori de la banda. Els riffs poderosos i l'execució impecable porten el públic a un viatge emocionant. La guitarra pren el centre de l'escenari a Revolution, mostrant la destresa tècnica dels músics de XTASY. La banda mostra la seva versatilitat amb Said and Done, una peça que revela influències del Sleazy i proporciona un breu respir abans de submergir-se en la magnífica execució de Flesh and Blood i Silent Heroes. L´emotiva interpretació d´aquestes cançons demostra la profunditat del repertori de XTASY.

El punt àlgid arriba amb “Under the Gun”, una cançó densa i fosca que destaca la veu esquinçada de Silvia Idoate. Com una frontwoman imparable, manté el públic en suspens durant tot el concert, mostrant una connexió única amb l'audiència.

El DVD transmet l'autenticitat d'estar present al ritual musical, especialment evident a Crashing Down, una cançó carregada d'actitud que submergeix l'espectador en l'experiència en viu de XTASY.

El lliurament total de la banda es reflecteix a "The Clock", on arpegis melòdics condueixen l'energia cap a moments més suaus i càlids. "Soundscapes" segueix, una peça instrumental que destaca la base rítmica salvatge i les clares influències del Power Metall, oferint una experiència sonora única. Una grata sorpresa arriba amb "A Luchar", una cançó dedicada a les dones a la sala, un himne poderós contra el masclisme i el patriarcat. El segueix "Into the Fire", amb una intro de sintetitzadors que desferma l'eufòria en un públic més que entregat.

El punt culminant del concert és “Eye of the Storm”, una mostra impressionant de Hard Rock Melòdic d'alta qualitat que deixa el públic amb ganes de més. El comiat arriba amb Die Young, tancant l'espectacle a Burlada amb una explosió d'energia.

El DVD conclou amb Bye Bye, actuant com un Outro que marca el final d'un concert intens. Gràcies a l'experiència capturada en aquest doble DVD, els fanàtics poden reviure la màgia de XTASY una vegada i una altra, gaudint d'una banda en el seu apogeu i d'un concert de gran qualitat. "Live of the Storm" és més que un registre, és una invitació a submergir-se en la tempesta d'emocions i sons que XTASY ofereix a cada actuació.

El segon DVD de "Live of the Storm" ens submergeix a l'espectacle cru i ple de ràbia de XTASY, capturat a la ciutat de Vitòria. Tot i que el repertori és idèntic al concert anterior a Burlada, l'atmosfera en aquest concert de dimensions més íntimes deixa una impressió encara més impactant. Des del primer acord de Perfect Strangers, se sent una energia intensa que impulsa el concert cap a un nivell superior. La banda, en una sala més petita però igualment entregada, mostra una actitud salvatge i pura, i destaca l'essència mateixa del Hard Rock. La vocalista, Silvia Idoate, es converteix en la mestra de cerimònies, fent rugir el públic amb la seva punyent interpretació.

La percepció que aquest concert encara és més apassionat i visceral es manté al llarg de tot el segon DVD. "Revolution" sona com un tro, un so poderós que ressona a la sala més íntima. La banda sembla gaudir de l'espectacle tant com el públic, creant una connexió única que transcendeix les limitacions de l'espai. Flesh and Blood es presenta enèrgica, una cançó dinàmica i alegre que conserva la cruesa característica dels riffs de XTASY. El segueix Silent Heroes, destacant com un dels punts culminants d'aquest concert. La banda es lliura mitjançant una melodia densa i hipnòtica, submergint l'audiència en una experiència única.

La Power Ballad "Crashing Down" demostra la versatilitat de XTASY, oferint una actuació càlida i intensa que contrasta amb la fúria desencadenada en altres cançons. "Welcome to My World" fa rugir novament a les guitarres, transportant al públic al so característic del Hard Rock.
L'atmosfera futurista de "Into the Fire" fa que s'ericen els borrissols dels braços, portant a l'audiència a un univers distòpic creat pel mestratge musical de la banda. L'experiència culmina amb Die Young, tancant el segon concert de manera magistral. La potència del Hard Rock se sent a cada acord, deixant una impressió duradora en els sentits.

Aquest segon concert a Vitòria és pur Hard Rock per als sentits, una experiència poderosa que demostra la força crua i el lliurament total de XTASY sobre l'escenari. El DVD és un encert total per part de la banda, que permet als fanàtics submergir-se en la intensitat d'un concert que va més enllà de les dimensions físiques de la sala i es converteix en una connexió visceral entre la banda i la seva audiència. "Live of the Storm" a Vitòria és un testimoni de l'essència indomable del Hard Rock i la passió indestructible de XTASY.

ZorroLoko
12/11/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.