SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Stonelake - Marching On Timeless Tales (2011)

Stonelake - Marching On Timeless Tales
Stonelake logo
Suecia

Marching On Timeless Tales

Melodic Heavy Metal
Massacre Records
2011


Temes

1. Red Canyon 05:35
2. Liar 04:16
3. Sound of a Whisper 05:03
4. SnakeChild 03:12
5. Fool with No Denial 04:36
6. Rain 05:14
7. Lay Down the War 04:44
8. Give It Up 04:00
9. Winds of Fire 04:44
10. Enter the Temple 04:27

Formació

Veus: Peter Grundström
Guitarra: Jan Åkesson
Baix: Lasse Johansson
Bateria: Jens Westberg
Teclats: David Lindell

Crítica

Estem davant d'una banda molt poc coneguda fora de la seva procedència, fins a la data han editat cinc treballs en dotze anys. Marching On Timeless Tales és el seu últim treball editat al mes de juliol per Massacre Records.

Sota l'etiqueta de metall melòdic ens podem trobar estils bastant diferents, i si bé la portada ens encara a un power metall de la vella escola, en començar a escoltar aquest disc podem veure que si bé les influències power estan molt presents no és un disc d'aquest estil, els temes principalment són mitjos temps més o menys enèrgics no es pot catalogar com a tal. Si bé és cert en tots els seus temes s'intenta buscar per sobre fins i tot de la música que la veu tingui melodia i un intent clar de ser enganxosa especialment en les tornades.

La veu de Peter no és dolenta en absolut però tampoc serà el millor vocalista de l'any, de fet crec que encaixa a la perfecció amb l'estil del grup i el so en general no és ni molt menys dolenta, però li falta alguna cosa, els temes se succeeixen un rere l'altre molt lineals sense que hi hagi molts que destaquin. Crec que la millor manera de dir-ho és que es tracta de deu temes que individualment podrien estar enmig dels treballs de grans bandes de power i heavy sense que ningú objectés res d'elles, però agrupats en un sol disc els falti una mica de frescor . El single de l'àlbum és el millor tema, molt enganxós i el que més m'ha agradat, Xarxa Canyon, un tema molt enganxós, després de l'arriba un altre tema que trenca amb el que s'ha dit, Liar, la pista més enèrgica i amb Get It Up se surten una mica de l'estil del disc un tema més hard rock que metall. Tommy Denander ha col · laborat en el tema Winds Of Fire

No és per res un mal disc, però li falten alguns ingredients per ser un gran disc. Interessant i que agradarà als metaleros més clàssics i seguidors del metall europeu dels 80 i 90, però no recomanat per a aquells que busquen bandes amb sons més atrevits i innovadors.

Sergi Arise "Hell"
05/09/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.