SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Wizard - Trail of Death (2013)

Wizard - Trail of Death
Wizard logo
Alemania

Trail of Death

Heavy Metal
Massacre Records
2013


Temes

1. Creeping Death 05:56
2. War Butcher 03:52
3. Electrocution 05:12
4. Angel of Death 06:24
5. Angel of the Dark 04:35
6. Black Death 04:54
7. One for All 03:57
8. Post Mortem Vivere 04:48
9. Death Cannot Embrace Me 04:41
10. Machinery of Death 04:01
11. We Won't Die for Metal 04:48
12. Where Are You (Bonus track)

Formació

Veu: Sven D‘Anna
Guitarra: Dano Boland
Guitarra: Michael Maass
Baix: Volker Leson
Bateria: Sören van Heek

Crítica

Formats el 1989, no és fins a 1995 quan es produeix el seu debut discogràfic . Són of Darkness , un àlbum bastant precari , sobretot pel que fa a producció i so , establia les bases del que avui dia segueixen sent els alemanys Wizard . Una banda a la qual podríem encasellar dins del Power metal de tall èpic . Influenciats pel True Metal de Manowar , encara que musicalment són escola germànica pura i dura . Velocitat , melodies i un so bastant dur i compacte . Després d'uns discos , tots ells bastant deficients a nivell de so , el 2003 i apadrinats per Piet Sielck exercint tasques en la producció , la banda edita Odin . El primer treball on s'uneixen temes molt potents i ràpids marca de la casa , al costat d'una més que decent tasca en la producció , ( aconseguint un so que recordava molt a Iron Savior ) la qual cosa va fer d'Odin un dels millors àlbums editats aquell any i segurament el millor treball de Wizard .

La idea primigènia , com dic , segueix bastant inalterable a dia d' avui. Els discos d' Wizard segueixen una mateixa línia sense desmarcar-se de ella pràcticament res . Culpa d'això ( o no ) pot ser que la formació original segueix bastant inalterable . Des de 1989 segueixen a la banda ; Volker Leson al baix , Snoppi denn a la bateria , Sven D'Anna a la veu i Michael Maass a la guitarra , encara que va deixar la banda en 2003 per acabar els seus estudis i tornar a ella en 2007 . El seu substitut en 2003 va ser Dano Boland , el qual segueix actualment . Aquest fet pot no ajudar a l'evolució de la banda ( encara que hi ha exemples de tot el contrari ) . De fet aquest tipus de bandes ( true metal ) se solen mantenir bastant fidels a la seva ideologia com a banda i difícilment s'optés per canvis dràstics .

Òbviament cada treball ha de suposar un repte més difícil que l'anterior a l'hora de compondre i no resultar excessivament repetitius .

Trail of Death suposa el desè treball de la banda germànica i com els seus antecessors , discorre per la mateixa línia marcada fa ja temps . El primer que crida l' atenció en aquest àlbum és el seu so . Per fi Wizard sonen com han de sonar . Un so fort , potent i net que encaixa a la perfecció amb els seus temes . La veritat és que dir que una banda sona bé avui dia comença a sonar a tòpic , però és la realitat . Per fi podem gaudir d'una gran majoria de discos amb sons i produccions a l'altura que mereix aquesta música .

Malgrat aquesta línia continuista tan marcada , Wizard han intentat no caure en els mateixos temes de sempre i encara que sigui a base de petits arranjaments per aquí i per allà intenten que la sensació no sigui de més del mateix.

Death Cannot Embrace Me, un tema pausat i bastant ben ambientat , amb un tuf una mica gòtic . War Butcher és un tema més clàssic a la banda , encara que tocat amb una afinació més baixa i amb alguns guturals per part de Sven , el tema queda al límit de traspassar el seu estil .

La balada Angel of the Dark es representa com un tema èpic i ben ambientat a base de teclats .

El tema que tanca l'àlbum ; We Won't Die for Metal . Un tipus de tema que defineix un sub - gènere . Algú va dir Manowar ? . Un tema perfecte per als directes .

One for All , és un altre tema bastant típic, sobretot en la seva tornada , al qual tracten d'arreglar amb una base de teclats bastant notòria i que dóna un resultat una mica ambigu .

Creeping Death ( que no té res a veure amb el mític tema de Metallica ) , el tema que obre l'àlbum , es mostra com un tema instrumental en els seus primers minuts , per esdevenir un marca de la casa , amb bon tornada i una certa pausa , calma en els riffs , sense que el tema perdi força .

Un àlbum que agradés als més acèrrims del gènere i que segueix la línia continuista de sempre . Sabedors d'això , la banda a intentat buscar certes sortides perquè els temes respirin una mica diferent . Un estil pot tenir múltiples maneres de tocar-lo, però aquests subestils et deixen amb molt poc marge de maniobra .

Una dada positiva és una demostració de maduresa de la banda . Ja no hi ha temes desfasats i escalabrats a tota pastilla sense cap control . Els temes són més reposats i molt mes treballats . Tot això acompanyat de la fi del gran llast de la banda anys enrere ; el seu so . Ara sonen excel · lents.

Una nova osca a la cintura per Wizard , i un nou i més gran repte per a anys venidors .

Devilsoldier
07/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.