SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Bucovina - Sub Stele (2013)

Bucovina - Sub Stele
Bucovina logo
Rumania

Sub Stele

Folk / Epic Metal
Autoproducido
2013


Temes

1. Spune tu, Vânt 05:45
2. Sub Piatră Doamnei 04:11
3. Şoim în Văzduh 06:57
4. Zi după Zi, Noapte de Noapte 05:18
5. Luna Preste Vârfuri (Remake) 04:59
6. Râul Vremii 04:35
7. Day Follows Day, Night Follows Night 05:20

Formació

Veu, guitarra: Bogdan Luparu
Veu, guitarra: Florin "Crivăţ" Ţibu
Baix: Jorge Augusto Coan
Bateria: Bogdan "Vifor" Mihu

Crítica

Allà lluny, en els Carpats podem trobar una fera tribu bàrbara que ha aconseguit estar aïllada del món modern durant segles, ells són coneguts com els Bucovianos ... aquest podria ser l'inici d'una novel · la d'aventures èpiques, on bàrbars vestits de pells es submergissin en una gran aventura o que fossin els guardians del els esperits dels cavalls o alguna llegenda similar, seria benvinguda.

Doncs no ... Bucovina no és cap estirp de bàrbars, és una regió dels Carpats situada entre Ucraïna i Romania de la qual sol originaris i de la qual han ostentat el seu nom. Originals de la zona romanesa, Bucovina han editat diversos treball en el passat, un Lp el 2006, Ceasul aducerii-aminte i un EP en 2011, DUH, tots dos amb molt bones opinions de la premsa. Però com de costum aquestes bandes nosllegan de rebot i sense passar per cap gran segell que aposti per elles i depenen de la sort que suposa sobresortir a internet i que caigui un vídeo o entrada d'alguna web a les teves mans.

Bucovina practiquen un folk metall de tall èpic però sense l'ús d'instruments tradicionals, aquí hi ha riffs i més riffs de guitarra amb els que treuen aquest so ancestral, fregant el pagà o viking, com els grans clàssics. La temàtica dels temes encara sonorament puguin semblar sortits de grans batalles, narren més la vida diària en els camps que grans gestes.

El seu so és molt fosc, riffs pesats i insistents alternats amb moments més ràpids i melòdics amb l'ajuda de sintetitzadors que li donen un contrapunt molt oportú. Ens poden recordar a bandes com Finntroll o Dalriada i amb detalls al Running Wild que em embriaguen.

Els temes tenen una durada de 37 minuts en els que tenim un tema versionat com bonus final, "Zi Dupa Zi, Noapte De Noapte" en anglès i amb algun canvi. La resta dels temes són en Romanès. M'encanten les bandes que canten en el seu idioma i recauen en l'anglès. Cada idioma té la seva riquesa sonora i mai està de més assaborir nous sons.

He de remarcar algun dels temes? No puc, cadascun d'ells és una petita obra mestra. Bucovina han sabut treure el màxim partit a les guitarres sense la necessitat de més instruments per treure aquest so pagà i ancestral, no hi ha res millor que això. Per a un bon amant del metall i del folk, això és un petit somni.

Sub Stele (Sota les estrelles) arrenca amb "Spune Tu, Vant", un tema que cavalga entre mitjos temps acústics i pesats riffs foscos sobre els quals no podràs evitar picar. Els versos, solemnes, ressonen en el teu cap com dards mortals. "Sub Piatra Doamnei" accelera una mica més el tempo, riffs més lluminosos i enganxosos et embriaguen per endinsar-nos en un tall molt folklòric entre dobles bombos ràpids i melodies ancestrals.

"Soim In Vazduh" ens torna a la fosca realitat del viking / paguen, un tema digne de Finntroll amb uns riffs profunds i melòdics, aquesta vegada amb veus esquinçades d'un altre món i uns cors grandisoso. "Zi Dupa Zi, Noapte De Noapte" em porta records de riffs de Running Wild, un tema bastant festiu, potent i ple de força. Aquests riffs et marquen ... al meu almenys, aquest tipus de guitarres em fascinen, que vagin per aquí els tecnicismes sofisticats ... això és Heavy Metal!

"Lluna Presti Varfuri" torna a la càrrega amb el pagà, un tema fosc entre laments i esquinçats amb algun riff més agut que trenca amb les veus. "Raul Vremii" tanca el disc en clau pesada i viking / pagana de nou, versos melòdics entre esquinçats i veus netes, amb canvis continus de ritme.

El disc porta com bonus "Day Follows Day, Night Follows Night", versió de la cambra tall, més aguda i més melòdica, no tan crua com la versió romanesa.

Aquest tipus de discs o t'encanten o et s'avorreixen ... personalment m'ha fascinat. És el que un espera trobar en una banda de folk metal èpica, riffs i més riffs que et fiquin en un món passat i fosc. És igual que narrin glorioses batalles, sagnants incursions normandes o la vida camperola, és l'atmosfera aconseguida el que compta i Bucovina l'ha clavat en aquest segon Lp.

Sergi Arise "Hell"
12/06/2014

Les darreres del mateix país:

BucovinaNestrămutat

Bucovina

Nestrămutat

Folk Metal

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.