SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Eternity - 2015 (2015)

Eternity - 2015
Eternity logo
España

2015 (EP)

Melodic Power Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. La Última Noche
2. Por Siempre Jamás
3. Nueva Vida
4. Lenguas de Hielo

Formació

Guitarra: Víctor Bielsa
Baix: Juan Navarro
Veus: Diego Royo
Teclats: Román Ramírez
Bateria: Adrián Berna

Crítica

Arriba a les meves mans l'últim treball de la banda aragonesa Eternity la qual ha reeditat amb la nova formació un EP amb 4 temes, un de cada un dels seus anteriors treballs, els quals més o menys el tinc escoltats del seu moment.

Obre després d'una introducció a guitarra clàssica i piano, amb la qual no comptava el tema original, "La última noche" pertanyent al seu disc "Entre el bien y el mal" que data ni més ni menys que l'any 2002.

Aquest disc al seu dia em va calar molt profund, ja que va ser produït a més per Alberto Rionda i tenia un toc power molt Avalanch de l'època "Llanto de un Heroe", salvant les distàncies, és clar. Va ser així quan vaig descobrir a l'actual vocalista de Mercury Rex Iñaki Avern, que em va agradar molt el seu timbre encara que al meu gust va abusar en el seu moment l'autotune; però va ser un treball que em va marcar.

En escoltar el tema, el primer que m'he fixat és en la producció: Infinitament superior a la que en el seu moment va tenir i en el tracte dels instruments molt cuidat li un so molt actual, sobretot en la part de cors i teclats, inexistent o molt pobre en el seu moment.

El següent punt que per a mi era clau era la veu, ja que Eternity ha tingut diversos canvis de vocalistes i de registres i trobar l'adequat era complicat. El resultat? M'ha encantat. Després d'escoltar-lo i no abans, he vist que el vocalista actual de la banda és Diego Royo, responsable de les veus de la banda Evernight i llavors ho he comprès tot. La formació ha trobat a un autèntic frontman i un vocalista excepcional per defensar els treballs anteriors i projectar-se en els futurs, ja que Diego posseeix un registre agut de veu fora de sèrie, que domina a la perfecció, ia més he tingut el plaer de poder veure-li en directe i em va deixar senzillament anodadado amb el seu timbre i la seva potència. Excel·lent i una adaptació molt bona, encara que dóna la impressió de comptar amb un petit toc de Autotune puntual, imagino que per retre homenatge, o potser filigrana vocal que doti de més mèrit encara a la interpretació.

Després de l'obertura power, plena de Tappings i velocitat, arriba "Por Siempre Jamás" del seu segon treball "Mare Nostrum".

En aquest treball del 2006, la banda ja va presentar un primer canvi de formació significatiu amb les noves veus de Raul Velilla. Queden encara dos membres restants d'aquesta època, el guitarra i alma mater Victor Bielsa i el baixista Juan Navarro qui han conferit un nou toc realment agradable als treballs transportant-los a una interpretació més actual, amb afinacions més greus, i sobretot uns arranjaments que realment magnifiquen cada tema.

El tercer tall es tracta del tema "Nueva Vida", molt més actual del seu últim treball d'homònim nom de l'any 2012 i que malgrat això, només queden els dos únics mateixos membres esmentats. La producció és molt superior i és molt diferent el tractament vocal del tema, sent molt més melòdic en aquesta ocasió.

"Lenguas de Hielo" és l'encarregat de tancar l'EP, tema pertanyent a "Àlma Errante" del 2008 on una vegada més, la formació li dóna aquest nou estil més actual tot i que per a aquesta època, el so de la banda ja s'havia intensificat molt, baixat de to i pres una nova orientació completament allunyada del power més facilón que els va donar a conèixer.

En aquesta ocasió la duresa i cruesa segueixen ahi, però conferint-li un so molt més assequible, tant pels arranjaments, com per la línia vocal de Diego, així com per una producció molt superior. Potser massa superior, en detriment de la publicació de l'època.

Certament he de dir de manera honesta que la banda em va captivar en els seus orígens i poc a poc va anar perdent el meu interès fins al dia d'avui que m'han tornat a despertar i de quina manera !! Tot i tractar-se d'una formació res nobel, la nova sang introduïda, sens dubte ha de catapultarlos de nou a un primer nivell estatal, ja que la qualitat compositiva sempre ha estat ahi i per això han decidit que valia la pena donar-se a conèixer de nou amb aquesta nova formació amb vells temes.

Molta atenció perquè em sembla un renaixement més que interessant!

Víc Salda
11/06/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.