SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Dunedain - Magica (2012)

Dunedain - Magica
Dunedain
Dunedain logo
España

Magica

Power Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Corazón de invierno
2. Valor
3. Para siempre
4. Ahora o nunca
5. Entre tú y yo
6. El año de la rabia
7. La carta
8. Jugando a ser Dios
9. Noche de sueños
10. Mágica

Formació

Veu i guitarra solista: Tony Delgado
Veu i baix: Jacin
Guitarra rítmica: Mariano
Bateria: Miguel Arias

Crítica

Després de "Dúnedain" (2004), "La luz de mi oscuridad" (2007) i "Buscando el norte" (2009), la formació avilense Dúnedain formada per Tony, Jacin, Mariano i Miguel Arias torna a la càrrega amb "Mágica ", 61 minuts de power en què no obliden la importància de la melodia vocal i el valor de la lletra.

En aquest quart treball d'estudi la banda de metall simfònic ha aconseguit un so molt més madur, contundent i personal.

Amb Corazón de invierno i el seu primer puntejat la banda ens trasllada al que serà un bon treball del metall espanyol. Unes línies molt enganxoses i absorbents que acaben per obligar l'oient a acompanyar Tony en els cors.

Valor, un dels meus temes preferits d'aquest àlbum per l'enorme treball vocal i la potència de la lletra. Tony dibuixa una línia mossàrab preciosa a meitat del tema i crea a partir dels cors i les segones veus unes atmosferes vocals molt potents.

Para siempre i Ahora o nunca recorden anteriors treballs de la banda en Buscando el norte, seguint aquesta ona power tan característica de la banda.

Entre tú y yo amb la seva intro de piano fa olor de balada però Dúnedain no dubta a tornar a descarregar amb un enorme puntejat i unes guitarres brillants de fons. Trenquen amb les expectatives de balada piano-veu oferint un bon tema melòdic i conceptual.

El sisè tema de la banda El año de la rabia molt trashero per al que ens té acostumats la formació avilense ens presenta un tema poderós preparat per descarregar i sorprendre en directe.

La carta un altre dels temes predilectes de Mágica comença amb unes guitarres acústiques molt encertades que canviaran de color amb el pas a elèctrica i una lletra preciosa i intimista.

ugando a ser Dios, vuitè tema de l'àlbum dóna pas al tema per excel · lència d'aquest últim treball de Dúnedain, Nit de somnis, tant per les línies power del tema com pels canvis rítmics i de dinàmiques de la bateria, la línia enganxosa dels cors i el treball de Tony a la veu que trenca i acaba oferint un "Solazo" estratosfèric de guitarra per tornar magistralment al cor de la tornada ... Molt bo, de veritat!

El desè i últim tema que dóna nom a aquest quart treball d'Dúnedain, Mágica, és un gran tema de tretze minuts que entra amb una exquisida intro acústica a guitarra i violí, passant a una descàrrega elèctrica i amb un enorme treball instrumental durant tota el tema .

Topillo
07/02/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.