SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

3 Inches Of Blood - Long Live Heavy Metal (2012)

3 Inches Of Blood - Long Live Heavy Metal
3 Inches Of Blood
3 Inches Of Blood logo
Canadà

Long Live Heavy Metal

Power / Heavy Metal
Century Media
2012


Temes

1. Metal Woman 04:48
2. My Sword Will Not Sleep 04:37
3. Leather Lord 03:57
4. Chief and the Blade 02:27
5. Dark Messenger 04:07
6. Look Out 05:29
7. 4000 Torches 04:16
8. Leave It on the Ice 03:34
9. Die for Gold (Upon the Boiling Sea IV) 04:03
10. Storming Juno 04:24
11. Men of Fortune 07:35
12. One for the Ditch 03:31

Formació

Veus: Cam Pipes
Guitarra: Shane Clark
Guitarra: Justin Hagberg
Baix: Byron Stroud
Bateria: Ash Pearson

Crítica

3 Inches Of Blood tornen a la càrrega amb el seu cinquè llarg àlbum, un disc definitiu i definitori del seu estil, una declaració d'intencions. Long Live Heavy Metal. Un cop de puny a la taula per recordar-nos que l'Heavy Metall segueix viu i molt de temps que viurà amb bandes com aquesta.

Long Live Heavy Metal són dotze temes amb la intensitat i cruesa amb què es vivia l'heavy metall en els vuitanta, sense contemplacions i sense encasellar-se en subestils, pur i dur heavy metal. ¿Metall? Què és això tan genèric al que ara anomenem Metall? ¡Heavy!

Judes Priest, Black Sabbath, Accept i fins i tot Iron Maiden ens vindran al cap des de la primera escolta. Sembla un disc tribut a totes les bandes que antany van fer del Heavy un estil de culte. Des Metall Woman fins Men Of Fortune no hi ha un moment de descans pel que fa a intensitat, si, m'he deixat l'última pista, una pista per finalitzar i donar un toc folk i èpic al disc, no deixa de ser curiós que quan tots els grups ara comencen amb una intro vingui o no vingui a tomb, 3 Inches Of Blood, facin el contrari i la posin al final.

Els primers temes com Metall Woman o Leather Lord són 100% Judes, fins a la característica veu de Cam Pipes, aguda i esquinçada li donen un aire d'allò més Halford. temes elèctrics i amb uns riffs tallants i afilats amb una base rítmica contundent i potent.

Després de la petita introducció, Chief And The Blade, comença Dark Messenger, un tema que està a mig camí de tot, comença fosc molt modern, però és només una finta per descol · locar i azotarnos amb un riff d'allò més clàssic i recordar-nos que això. .. ¡Això és Heavy Metal! Sens dubte un dels millors talls del disc. Tot seguit, per si de nou teníem algun dubte ve una cosa que s'està posant de moda després de la marxa del Déu Va donar ... un tema al més pur estil Black Sabbath i que a donar hauria calçat d'allò més bé,! Look Out! Llarga Vida a l'Heavy Metall i a donar!

Look Out deixa carregat d'adrenalina fins al més insuls dels camarades metaleros embotits en cuir i tatxes de la vella guàrdia. I és el moment de donar cabuda al que per mi és el millor tall del disc. 4000 Torches una barreja de metall clàssic i speed metall que et accelera el cor perdent el control de peus i mans que s'enganxen a aquestes baquetes imaginàries que tots tenim a mà, per molt que ho neguem i bastonegen nostra bateria "d'aire" frenèticament. ¡En directe aquest ha de ser imparable!

De la segona part del disc, hem de remarcar Men Of Fortune, més power, més encaminat cap al metall centreeuropeu, un fermall final que tanca un disc que bé podria ser com una carta de presentació resumida del que és l'Heavy Metall dels 80 i principis de 90.

En un moment que els nous subestils cada vegada s'allunyen més dels orígens del Heavy Metal discos així fan rebrotar els sentiments més primitius que els que hem crescut o viscut amb les grans bandes dels 80 i 90 tenim aquí latents a l'espera que discs com aquest Long Live Heavy Metall els facin florir de nou.

Que no se t'oblidi, això ... ¡Això és Heavy Metal!

Sergi Arise "Hell"
30/04/2012

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.