SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Angel Nation - Aeon (2017)

Angel Nation - Aeon
Angel Nation logo
Reino Unido

Aeon

Modern Melodic Metal
Inner Wound Recordings
2017


Temes

01. Burn The Witch
02. Blood Is On Your Hands
03. Breathe Again
04. Wonder Who You Are
05. Farewell
06. Free
07. Enough Is Enough
08. Music Plays
09. Fireflies
10. Destination

Formació

Veus i teclats: Elina Siirala
Baix: Julia
Bateria: Lucas
Guitarra: Sonny Antoniou

Crítica

Cortesia d'Inner Wound Records rebut el segon disc d'aquesta banda amb canvi de nom inclòs. Abans es deien "Enkelination" i és el projecte personal de la cantant d'origen finlandès Elina Siirala també frontwoman de "Leaves'S Eyes", que al costat de Julia B.Cadau (baix), Lucas Williamson (bateria) i Sonny Antoniou componen aquests Angel Nation.

La futurista i bonica portada és obra del conegut Jan Yrlund (Apocalyptica, Delain, Leah), i amaga deu temes que comento per a tots vosaltres en les següents línies.

Obren foc amb "Burn The Witch" en què uns angelicals cors donen pas a la potent guitarra de la seva base rítmica, que al costat dels teclats fan costat la bonica veu de Elina per portar-nos a un bell i addictiu tornada. Molt cuidades les dobles veus al llarg de tota la peça. Em recorden bastant als Within Temptation, el que al meu entendre és un Alagó. Bon inici.

La següent a caure "Blood Is On Your Hands" té un aire més modernete en els seus teclats, però amb la guitarra com a principal protagonista de la seva base rítmica. Per a un tema més rocker, i on de nou brilla seu comercial tornada amb una bona utilització de les dobles i triples veus en el seu background, i un correcte sol, que arrodoneix una composició realment accessible.

"Breathe Again" em tornen a recordar als WT gràcies a la intel·ligent utilització dels teclats / guitarres en la seva estructura, per a demostrar que a aquesta gent se li dóna molt bé compondre tornades realment bonics i plens de sentiment, com el d'aquest tall . Per cert, fantàstic el sol de guitarra.

"Wonder Who You Llauri" és dinàmica, i encara que triguen una mica a entrar les guitarres, aconsegueixen una altra preciosa composició de metall melòdic. La veu de Elina em recorda una mica a la de Tarja, però sense ser tan operística. I aquí aconsegueix brillar. Sobretot a la part central, que no et podràs treure del cap.

Entrem ja en el seu cinquè tall titulat "Farewell" que segueix per la senda del metall melòdic, gràcies a l'acurada combinació de les seves guitarres / teclats en les seves melodies / harmonies aportant un toc de frescor i color a una peça que de nou entra a la primera. Com gairebé tot l'escoltat, és molt comercial en el bon sentit de la paraula.

"Free" és molt més simfònica per la combinació de les orquestracions i l'ús de grans cors en el seu inici i tornada. Curiós el canvi de ritme per la inclusió de les veus guturals de Jukka Pelkonen (Omnium Gatherum) única col·laboració del disc. Sens dubte el tema més diferent del que escoltat, però sense perdre la melodia ni accessibilitat de la resta del material aquí inclòs.

"Enough is Enough" és un altre clar exemple de metall melòdic on imperen les cuidades melodies de guitarra / teclat que ens porten a coll davant d'una part central amb un punch tremend. I de les que se't queden gravades en el cervell amb extrema facilitat. Una de les meves favorites d'aquest molt bon "Aeon".

"Music Plays" té un inici preciós a piano / violí que acompanya la bonica veu de la seva frontwoman, per conformar una balada plena de sentiment i com dic realment bella.

La següent en sonar, "Fireflies" té una base de teclats més electrònica que serveix d'acompanyament i introdueix a les poderoses i afilades guitarres de la seva base rítmica. Que de nou són la base per a desenvolupar la resta d'elements i arranjaments inclosos en una composició pensada perquè entri a la primera, i ja ho crec que ho aconsegueixen. Almenys en la meva humil opinió.

Ja per tancar el llarga durada podem gaudir de "Destination" els aires futuristes de teclat aviat donen pas a un tema amb un piano de fons realment bonic, que s'entrellaça amb les agressives guitarres que envolten i donen força a una tornada lluminós i que tanca amb fermall d'or aquest fantàstic rodó. El sol té un feeling tremend i contribueix de manera decisiva a l'esdevenir de la seva estructura musical.

Si t'agrada el metall molt melòdic i realment accessible amb tocs rockers i simfònics, aquest disc fix que et sorprèn. Molt bo.

Bruno Molina
09/10/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.