SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Osezno - Osezno (2017)

Osezno - Osezno
Osezno logo
España

Osezno

Metalcore
Autoproducido
2017


Temes

1. Quién
2. Balas (de fuego y sal)
3. Despierta
4. Esencia
5. Qué soy yo
6. Sólo una vez
7. Vigilia
8. Una historia
9. Odia. Rompe el miedo
10. La otra opción

Formació

Guitarra: Abel Riquelme
Baix: Darío Marroquí
Veu: Grego Ruiz
Bateria: Víctor Sala

Crítica

Osezno és, dit per la seva pròpia boca, una clara manifestació de n 'core. Una combinació més que efectiva d'elements del metalcore, com és el cas de les veus, combinat amb l'energia del hard rock amb més actitud i personalitat. I això és el que ens porten en aquest àlbum homònim, un so propi ple de ràbia que a través de deu talls, farà que no paris de moure el cap.

Qui és el tall que arrenca aquest àlbum, una cançó de forta essència hardrockera, plena d'actitud i xuleria al més pur estil Hardcore Superstar o Backyard Babies, tot això acompanyat per la veu d'Grego. Una veu que com un torrent de ràbia inunda tota la melodia. La cançó perfecta per arrencar l'àlbum, et costarà sacártela del cap. El segueix Bales (de foc i sal), un tema més pausat que l'anterior, però que no perd ni una mica d'actitud. Un tema en el qual es perceben clares influències del Groove Metall. Un tema que es mou entre bandes com Pantera o Machine Head, amanit amb unes guitarres que ens recorden al millor del metall de la dècada dels 90 sense que això soni vell, al contrari. Tota una activitat de reafirmació musical el d'aquests Osezno.

Desperta és el tercer tall del disc. Tema on la banda torna a reprendre la ràbia desmesurada, sobretot a través d'un text que no deixa paraules per a l'oblit. Cal destacar la tasca de Darío Marroquí executant un baix ferri i sòlid a través d'una melodia en la que la seva tasca és indispensable. El quart tema de l'àlbum es diu Essència, una cançó que comença relaxada, de caràcter atmosfèric, i que ens recorda als Iron Maiden més experimentals. Un tema diferent al que escoltat fins ara, on la ràbia i les harmonies protagonitzen els més de cinc minuts de durada. Destaca la tornada de la cançó que ens recorda als millors moments de la banda Hamlet.

Arribem a la meitat de l'àlbum. Que sóc jo és el cinquè tall de l'àlbum. Probablement el meu tema favorit del disc. Un tema trasbalsat de riff esquizofrènic, carregat de Metalcore i Groove Metall. Osezno executa una tornada de caràcter enèrgic, a punt per a ser corejat en cadascun dels seus directes. La conjunció entre el baix i la guitarra demostra, un cop més, la versatilitat instrumental d'una banda amb molt a aportar. El segueix Només una vegada. Un tema una mica més fluix que l'anterior. On Osezno torna a repetir la mateixa fórmula que fins ara ens ha presentat. Un tema de gran qualitat però que no aporta gaire els temes exposats fins ara.

Vigília comença amb un arpegi de guitarra saturat d'efectes. Un començament suau que transporta l'oient fins a un ritme pesat executat per la bateria de Víctor Sala. Una cançó que combina estrofes pausades i melòdiques amb tornades estripats construint una melodia original, encara que massa experimental al meu entendre. El segueix Una història. Un dels temes àlgids del disc. Una cançó que ens torna a recordar al millor de la banda Hamlet. Ràbia desbocada de Osezno al llarg dels quatre minuts de durada d'un tema que sembla ser tota una declaració de principis per a la banda.

Odia. Trenca la por segueix amb l'actitud de la cançó anterior. En aquesta ocasió posant en valor, un cop més, la capacitat melòdica d'aquests músics. El disc el tanca L'Altra Opció. El tema més llarg del disc, amb més de set minuts i mig de durada comença demostrant que el Doom Metall també és territori de Osezno. Creant una cançó hibrida entre bandes com Black Sabbath i Slayer, amb clares reminiscències al metall dels 90. Una cançó molt recomanable. La cançó ideal per tancar l'àlbum.

Osezno ens presenta el seu primer àlbum, de títol homònim. Una banda procedent de Múrcia i del Baix Segura d'Alacant, regió que cada vegada ens està aportant més bandes de gran qualitat, que sembla demostrar que això és només el començament de la seva història. Una història que evidentment està en creixement.

ZorroLoko
22/11/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.