SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Plague Of Hate - Anger (2013)

Plague Of Hate - Anger
Plague Of Hate
Plague Of Hate logo
España

Anger

Hardcore
Crystal Eyes Records
2013


Temes

1. You Loose, I Win
2. Think About the Poor
3. Feeling Anger
4. Screaming
5. Trapped
6. All Religions
7. Do It Yourself
8. Make ´Em Bleed
9. Unbalance War
10. The System Has Failed
11. Always
12. Revenge

Formació

Voces: Paco L.
Guitarra: David
Bajo: Stefy
Batería: Bombi

Crítica

Plague of Hate, una formació original de Màlaga, formada a mitjans de desembre de 2011, han tret a la llum un àlbum d'estudi amb la discogràfica: Crystal Eyes Records anomenat, "Anger", un CD que conté 12 cançons.

Un disc del qual destacaria la seva intenció clara de transmetre & reivindicar l'etapa que tots estem vivint en aquests moments.

Una de les característiques principals de Plague of Hate, com he dit anteriorment és la seva idea de reivindicar, el grup que té molt clar el que vol transmetre amb aquest disc, cançons dures, amb un missatge molt clar i demolidor.

Definiria a Plague of hate com un grup de Metalcore, però ha mesura que vas escoltant el CD, vas descobrint diferents estils, guitarres molt potents, una distorsió molt crua i clara, riffs de guitarra molt "Thrash metal" que fins i tot em recorden a algun àlbum de Testament. Un bon treball en les línies de baix, els quals s'aprecien en cadascuna de les cançons amb un so molt net, d'altra banda les bateries que cal a destacar el so natural amb el qual han estat gravades.

Una part negativa que destacaria són les veus, la mala pronunciació i en alguna ocasió no arribar al to que requereix ....

Destacaria dels seus temes, el tall que obre l'àlbum, "You Lose, I Win", una cançó ràpida on el joc de veus i cors, fan un tema molt pesat, a més de transmetre'ns un missatge & idea molt clara, d'altra banda "Make 'Em Bleed" un tema molt Thrash, amb un joc de ritmes de bateria, molt elaborat, és de les cançons que més m'han agradat d'aquest àlbum Anger.

Per acabar volia destacar que em sembla un disc amb un matís molt clar i elaborat, unes lletres que parlen del que estem vivint en el present, i sens dubte, un gran descobriment.

David G.
17/05/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.