SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Katatonia - Dethroned & Uncrowned (2013)

Katatonia - Dethroned & Uncrowned
Katatonia logo
Suecia

Dethroned & Uncrowned

Death / Doom Metal
Peaceville Records
2013


Temes

1. The Parting 04:51
2. The One You Are Looking for Is Not Here 03:58
3. Hypnone 04:12
4. The Racing Heart 03:25
5. Buildings 03:23
6. Leech 04:17
7. Ambitions 04:30
8. Undo You 04:52
9. Lethean 04:05
10. First Prayer 04:18
11. Dead Letters 04:15

Formació

Veu: Jonas Renkse
Guitarra: Anders "Blakkheim" Nyström
Guitarra: Per "Sodo" Eriksson
Baix: Niklas "Nille" Sandin
Bateria: Daniel Liljekvist

Crítica

Katatonia és a dia d'avui una banda de garantia. Amb el pas dels anys segueixen mantenint ferms en la seva característica essència delectant-nos encara amb la peculiar fórmula musical que saben crear. La banda ja va anunciar que anava a reinventar-se i molts no s'esperaven el que es troba en aquest Dethroned And Uncrowned.

No és ni més ni menys que una adaptació del seu anterior àlbum ` Dead End Kings '. En aquesta ocasió desbordant profunda calma.

Dethroned And Uncrowned s'allunya dels matisos metàl • lics que predominen els primers treballs de Katatonia. Un àlbum absolutament melòdic, sense bateries, carregat de matisos acústics, atmosferes i orquestracions. Això sí, les composicions són increïbles des de la primera escolta. Tota una delícia. Donant un absolut cambiazo dels mateixos temes que componen el seu anterior àlbum. No obstant això el que expectaba un ambient més de l'estil ` Viva Emptiness ' i anteriors no el trobarà aquí, amb el que es fa una mica desengany però si agrada la part més atmosfèrica i ambiental d' Katatonia és un àlbum idoni.

El que han fet aquests provinents de Suècia ha estat arriscat i molt encertat. Probablement no sigui el millor que haiga fet Katatonia en anys ni sigui l'àlbum que més els destaqui. Encara que, en absolut és un treball pobre i mancat de carisma. Es podria qualificar com un treball experiment de transició i especial en tota regla.

Cal destacar que no totes les bandes s'atreveixen a reinventar tan genuïnament. Un detall que de per si és veritablement respectable. Uns ho acceptessin, altres no. Així Dethroned And Uncrowned.

Un àlbum hipnòtic molt carregat en detalls i d'enorme elaboració.

Passatges melancòlics on les ambientacions orquestrals, pianos i efectes atmosfèrics predominen amb una magnífica interpretació vocal. Tot empleat sobre un llenguatge relaxant. Explorant musicalitats menys agressives per transportar-nos a uns serenados passatges musicals de somni.

Amb aquest àlbum han marcat una pauta radical. Veurem que ens depara Katatonia en dies venidors.

Ahbyss
04/12/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.