SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise
Canal de Youtube de Satan Arise Satan Arise Twitter Satan Arise Facebook

Serious Black Utopía (Zaragoza)

Guadaña + Indrid Silikona (Madrid)

Legion Zorrotzako Gaztetxea (Bilbao)

Legion + Endgame Zorrozako Gaztetxea (Bilbao)

Skull Fist + Screamer Soho (Burgos)

Hummano - We Hate You All!!! (2014)

Hummano - We Hate You All!!!
Hummano logo
España

We Hate You All!!!

Deathcore
Fire Blood Death
2014


Temes

1. Conscious Orchiectomy
2. You Suck
3. WTF
4. Bitch-slap
5. Pseudocidal
6. I Blew My Dog And I Liked It
7. Aliens & Shit (feat Turri de Thirteen Bled Promises)
8. Omphaloseptic
9. Open Your Mouth And Swallow
10. I, Hater

Formació

Veu: Tsitso
Guitarra: Montse
Baix: Pablitso
Bateria: Pishin

Crítica

Segon llarga durada dels madrilenys Hummano, que tornen a donar un cop de peu a l'escena extrema nacional amb We Hate You All !!!.

De nou tornen a mostrar una imatge divertida i burleta. Si el teu és el glam, ull al passar-te per la teva botiga de discos. Si, aquest local on hi ha cd 'si vinils amb un preu enganxat ... que fins als pots comprar per molt atrevit que sembli. Doncs si et passes i veus el nou treball de Hummano, no vagis a pensar que es tracta d'una nova banda glam o vuitanta que va a donar el pelotazo vint anys més tard ... Tot i que el pelotazo si ho està donant ... però al death / metalcore. No en va en el primer treball ja van adoptar una imatge Hip hopera!

Malgrat no ser un estil que em enganxi manera ni domini, aquest We Hate You All !!! és tota una puntada a la boca. Tralla en vena des del primer riff fins al final. I sobretot un odi satíric en els temes ... anem que són uns catxondos ... només cal veure el videoclip del single.

Des del primer tall, 'Conscious Orchietomy', arrencant amb la calma que precedeix la tempesta, carrega amb una tralla sense embuts, guitarres afilades i treballades sense caure en riffs resultons però avorrits. Com deia a l'inici, riffs que et peguen la cara. I la percussió ... una bèstia s'amaga rere els pegats i plats. Ritmes intensos, veloços i plens de canvis i breakdowns. La veu, guturals corrosius i res lineals, jugant amb moments més melòdics. Com la resta del disc, un gran treball.

No puc no esmentar 'You Suck', per a mi, el millor del disc, cert és que és el tall més accessible per a tothom, amb tornada melòdic. Ideal per captar un públic no tan extrem, com és el meu cas. El vídeo clip no té desperdici i és de visió obligada. ¡Se'ls va l'olla!

Altres temes a destacar és la fosca i corrosiva 'WTF', enorme i penetrant. La més veloç i metalcore 'Pseudocidal' no es queda enrere, com 'Aliens & Shit', també del millor del disc, plena de quem de registre i intensitat que a més compta amb la col·laboració de Turri de Thirteen Bled Promises. També mereix esment el tall final, 'I, Hater', que a més de semblar un tall definitori de la banda, té una càrrega progressiva brutal.

Això ... 'I Blew meva Dog And I Liked' ... gran tema que ha de ser escoltat sí o sí ...

Amb We Hate You All !!! Hummano han ratificat el que ja deixaven clar amb el seu anterior treball, que han vingut a plantar cara a tot déu ia estar i la primera fila del metal extrem nacional. Disc més que recomanable.

Sergi Arise "Hell"
30/01/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons GibernauInici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.