SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Tanatori - Reincarnation (2016)

Tanatori - Reincarnation
Tanatori logo
España

Reincarnation (EP)

Thrash / Groove Metal
Autoproducido
2016


Temes

1. Zombie Neightbourhood
2. Reincarnation
3. Drama Queen
4. Rise Above This
5. Gaped ‘n’ Swallowed

Formació

Veu: Jose
Guitarra: Pau
Baix: Victor
Bateria: Gerard

Crítica

Tanatori és un grup de Groove Thrash provinent de Cardedeu. Es van formar el 2008 amb altres integrants que per diverses circumstàncies han hagut de deixar la banda, però ara estan totalment consolidats i avui ens disposem a escoltar el seu nou EP "Reincarnation" d'aquest mateix any, següent EP al seu EP debut "Stupids" de 2015.

El disc comença amb alguns riffs una mica enganxosos del Groove que acaben evolucionant a riffs de Thrash en punts més avançats mentre que la bateria sol seguir ritmes del hardcore. Cal destacar que la veu no té especial presència i està bastant per sota de tota la part instrumental però s'agraeix fermament que sigui variada pel que fa a registres vocals i, instrumentalment, els canvis a parts pesades més comuns en el stoner són genials.

A mesura que avança el disc, anem veient més canvis i transicions intel·ligents i meditats entre els gèneres ja esmentats i podem apreciar que els temes no són repetitius i que la veu guanya una mica més de presència. També es deixa sentir algun que altre blast beat i seguim amb els enganxosos riffs que ja caracteritzen a aquest grup. Sens dubte, no podien faltar els sols, que compositivament podrien ser més agraciats però que no queden malament amb els canvis de bateria i que segur que guanyarien força si el so del disc fora de major qualitat.

Continuem amb alguns breakdowns, tupatrupas i blast beats llocs d'una forma intel·ligent i sense abusar i també parts anteriors de la mateixa cançó reutilitzades d'una forma correcta. El disc es manté en la seva línia amb algunes variacions en l'estructura dels temes, barreja de veus, bateria i altres però sempre mantenint-se de forma correcta.

Per acabar, dir que és un EP d'una durada considerable i que deixa amb ganes de més. Si aquest grup tingués una segona guitarra i una qualitat de producció més gran, segurament tindria un impacte considerable sobre els seus seguidors. De tota manera, temps al temps. Això està agafant un bon rumb i no caldrà perdre a Tanatori de vista. Esperem més llançaments.

Juan Carlos Mellado
12/09/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.