SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ankor - My Own Angel (2011)

Ankor - My Own Angel
Ankor logo
España

My Own Angel

Modern Melodic Metal
The Fish Factory
2011


Temes

01. Remaining 4:15
02. Completely Frozen 4:02
03. It Would Be Easier 4:02
04. Awaiting Your Awakening 4:44
05. No Matter What 4:18
06. My Own Angel 5:23
07. Pride 3:56
08. Reborn 4:18
09. Against the Ground 5:07
10. Starting Over 4:22

Formació

Veus: Rosa De la Cruz
Guitarra: Fito Martínez
Guitarra: David Romeu
Baix: Julio A. López
Bateria: Jordi Vidal
Teclats: Rubio

Crítica

Tornen els tarragonins Ankor, després d'una etapa de silenci discogràfic. El més remarcable és que aquesta vegada es llancen en anglès, aparcant totalment el castellà.

Amb un so molt més polit, més cura i més treballat, Ankor aposta per aquest autoproduït My Own Angel, amb Rosa de la Creu al capdavant de nou en les parts vocals, ajudada amb contrastos guturals per Julio, característica ja de la banda.
Val a dir, que la seva veu i l'estil del grup, s'adapten al canvi d'idioma com anell al dit, tot i que personalment prefereixi el castellà.

Com ja he comentat en cròniques anteriors, no eren sant de la meva devoció les bandes amb vocalistes femenines, però ja fa algun temps, que les noies s'han encarregat es fer-me canviar de parer, i Rosa de la Creu també és culpable d'aquest canvi.

El so de la banda, a més de ser més rodó i net, potser és una mica més rocker, sense que això sigui negatiu i enganxa l'oient amb rapidesa.

Els primers temes del disc, són devastadors i van a ser sant i senya de la banda en els directes, així s'obre amb Remaining, tema del qual disposen videoclip, que pots veure sobre aquestes línies. És dels temes en què més contrasta la veu neta, clara i angelical de Rosa amb la de Julio. Molt marcat pels riffs de guitarra i amb una tornada més lent, que serà corejat pel públic en els directes. També pots escoltar-lo en la quarta edició de SatanArise Ràdio.

Per seguir destacant alguns temes, seguirem amb Completely Frozen, un tema que defineix també l'estil de la banda: Doble bombo, però sense abusar, jugant amb moltíssims canvis de ritme a càrrec de Jordi Vidal, guitarres potents, amb molt protagonisme i presència i veu dolça contrastant amb gutural, però en aquesta ocasió, un gutural més subtil i "amagat".

També destaca entre d'altres My own Angel donant-li títol al disc, un mig temps que arrenca amb pinzellades de balada, molt emotiu i que segur que serà peça clau en els xous del grup.

Personalment, m'agrada molt un tema que arrenca molt ràpid amb un altre gran riff de guitarra, Pride, el qual segueix jugant amb continus canvis de ritme i contrastos al llarg del seu so, passant per parts més pesades, desdoblaments de guitarra, i guturals de nou.

L'estil de la banda, està molt definit en el disc i es reconeix amb facilitat en qualsevol tema. Han aconseguit un so propi i un estil reconeixible que a més és molt ric, donat els múltiples canvis de ritme, els riffs de guitarra treballats per part de David Romeu i Fito Martínez i una riquesa de l'embolcall que aconsegueixen gràcies als teclats del Ros, com pot comprovar-se en Reborn, Against the Ground oa Starting Over, tema amb tocs power que tanca el disc deixant un gran sabor de boca.

Donada la gran i gran evolució de la banda, el so de l'àlbum i la qualitat dels temes, és d'esperar que es converteixin en una de les bandes referència del metall amb vocalista femenina en un termini de temps que cada dia que passa és més breu.

Víc Salda
20/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.