SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Edu Falaschi - Vera Cruz (2021)

Edu Falaschi - Vera Cruz
Edu Falaschi logo
Brasil

Vera Cruz

Power Metal
Autoproducido
2021


Temes

1. Burden
2. The Ancestry
3. Sea Of Uncertainties
4. Skies In Your Eyes
5. Frol De La Mar
6. Crosses
7. Land Ahoy
8. Fire With Fire
9. Mirror Of Delusion
10. Bonfire Of The Vanities
11. Face Of The Storm (feat. Max Cavalera)
12. Rainha do Luar (feat. Elba Ramalho)

Formació

Veu: Edu Falaschi
Bateria: Aquiles Priester
Teclats: Fábio Laguna
Baix: Raphael Dafras
Guitarres: Roberto Barros
Guitarres: Diogo Mafra

Crítica

Edu Falaschi no necessita cap tipus de presentació. El vocalista brasiler va saltar a la fama aquell llunyà any 2001 quan aterrava a Angra com un jove desconegut per ocupar el lloc d'Andre Matos, ni més ni menys, en un moment en què tant Angra, com el Power Metall no gaudien de la seva millor estat de forma. Però Edu Falaschi ho va fer, va obrar el miracle i assoliment treure a Angra de el pou creatiu en què es trobava, forjant una segona època daurada marcada per grans treballs com "Rebirth", l'any 2001, o "Temple Of Shadows", en l'any 2004.

Edu Falaschi en solitari, ens va presentar "Moonlight" l'any 2015 i ara, sis anys més tard ens presenta "Vera Creu", un àlbum carregat de Power Metall progressiu on el vocalista brasiler ens presenta un treball superb, acompanyat per grans músics i col·laboradors de luxe.

L'àlbum l'obre "Burden" un tall de gran càrrega instrumental, d'atmosfera simfònica, ens presenta al llac dels dos minuts de durada la qualitat de la producció d'aquest treball. Un tall que ens acompanya fins a "The Ancestry", tall on les guitarres construeixen un mur de so que no defraudaràs als fans més clàssics d'Angra. Falaschi es troba en perfecte estat de forma, i talls com aquest ens demostra que encara té molt per oferir.

El tercer tall de l'àlbum es titula "Sea of ​​Uncertainties", el so de l'Power Metall Progressiu es fa present en cada segon d'aquest tema. Un dels millors talls de l'àlbum, sens dubte, on la producció musical aporta el bon resultat de la composició. El treball a les guitarres és superb, oferint un so fresc i actual sense perdre de vista les clares influències de l'artista brasiler. "Skies In Your Eyes" és el quart tall de l'àlbum, i en ell es referma clarament la qualitat d'aquest conjunt de músics de gran trajectòria internacional.

"Frol de la Mar" és el cinquè tall d'aquest treball. Un tall instrumental que no arriba a el minut de durada, però que serveix de pont per "Crosses", un tema de gran melodia, i que irremeiablement ens fa pensar en el millor d'Angra. Probablement sigui el tall en el que millor podem valorar el treball vocal de Falaschi. Tècnica i passió a l'servei de la melodia.

Amb "Land Ahoy", vam arribar a el vuitè tall de l'àlbum. Un tema que aconsegueix els nou minuts de durada, es caracteritza per una instrumentació diferent, d'aire tribal i arranjaments simfònics. Un tall diferent, però capaç de mantenir l'energia de tot l'àlbum. El segueix "Fire with Fire", una cançó de Power Metall progressiu, amb arranjaments simfònics i marcat per unes guitarres molt afilades. La cançó més heavy de tot l'àlbum, on el protagonisme el prenen de manera justa, els solos de guitarra.

A "Mirror of Delusion" escoltem una cançó elegant, marcada per les guitarres acústiques i els arranjaments simfònics. L'ombra d'Angra és allargada, i es nota en corts com aquest. El segueix "Bonfire of the Vanities", un tema melòdic, ple d'harmonies al llarg de tot aquest tall. Guitarres acústiques i cors enganxosos, acompanyats d'una secció de corda discreta ens transporten al llarg d'una cançó molt emotiva que ens mostra, un cop més, que no estem davant d'uns músics novells. A "Face Of The Storm" podem escoltar la col·laboració de Max Cavalera. Una combinació que de primeres no m'acaba d'encaixar, però que, escolta rere escolta, he aconseguit trobar-li el punt.

Tancant aquest àlbum escoltem "Rainha do Luar" una cançó on el duet de vocalistes Edu Falaschi i Elba Ramalho ens mostren una balada intensa, de grans arranjaments on el matís simfònic construeix l'atmosfera idònia per tancar un àlbum de gran qualitat.

Edu Falaschi ens porta amb Vera Creu un àlbum a l'altura dels seus millors composicions en Angra. Un àlbum de Power Metall Simfònic de gran alçada on els elements progressius aporten els elements necessaris com per ser considerat un dels millors discos de Metall de l'any 2021.

ZorroLoko
28/09/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.