SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Judas Priest - Invincible Shield (2024)

Judas Priest - Invincible Shield
Judas Priest logo
Reino Unido

Invincible Shield

Heavy Metal
Columbia Records
2024


Temes

1. Panic Attack
2. The Serpent and the King
3. Invincible Shield
4. Devil in Disguise
5. Gates of Hell
6. Crown of Horns
7. As God Is My Witness
8. Trial by Fire
9. Escape from Reality
10. Sons of Thunder
11. Giants in the Sky

Formació

Veu: Rob Halford
Guitarres: Glenn Tipton
Guitarres: Richie Faulkner
Baix: Ian Hill
Bateria: Scott Travis

Crítica

Judas Priest, una llegenda del heavy metall amb més de 50 anys de trajectòria, demostra una vegada més la seva rellevància històrica amb el seu darrer àlbum, "Invincible Shield". Aquest disc, el número 19 a la seva carrera, no només compleix amb les expectatives, sinó que les supera amb escreix.

Des del primer tall, “Panic Attack”, la banda mostra que segueix en plena forma. Els inconfusibles riffs, combinats amb la potent veu de Rob Halford, creen una experiència auditiva impactant. L'habilitat dels guitarristes Richie Faulkner i Glenn Tipton és impecable, recolzada per l'enèrgica bateria de Scott Travis.

"Invincible Shield" no només és potent i directe, sinó que també ret homenatge a la rica història de la banda. Cançons com "The Serpent and the King" i "Gats of Hell" evoquen la fúria i l'essència de l'heavy metall clàssic, mentre que "Crown of Horns" es destaca com una èpica que ressalta el mestratge de Halford com a narrador.

L'àlbum ofereix exactament el que els fans esperen de Judas Priest: riffs memorables, sols incendiaris i la veu poderosa de Halford, tot recolzat per una producció impecable. Temes com "As God is My Witness", "Trial By Fire" i "Sons of Thunder" són exemples de la fórmula Priest a la seva màxima expressió.

Tot i mantenir un enfocament clàssic, "Invincible Shield" també mostra centelleigs d'innovació. La cançó "Giants in the Sky" comença de manera tradicional però es transforma en una secció de guitarra clàssica amb un toc progressiu, demostrant que Judas Priest no tem explorar nous territoris.

"Invincible Shield" és un regal per als fans i una celebració dels 50 anys de metall de Judas Priest. Aquest disc no només satisfà la set de metall dels seguidors, sinó que també reafirma per què la banda continua sent una llegenda al món del heavy metall. Una prova contundent que Judas Priest continua marcant pauta i deixant una empremta inesborrable a la història del gènere.

ZorroLoko
09/03/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.