SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Findumonde - Licantropia (2012)

Findumonde - Licantropia
Findumonde
Findumonde logo
Argentina

Licantropia

Death Metal
Cumpa Records
2012


Temes

1. Lycanthropus
2. Ataque Sopresivo
3. Carne
4. La Condena
5. Balas de Plata
6. Espiritu Errante
7. Medium
8. Fenix

Formació

Veuss: Cristian Rodriguez
Guitarra: Seba Barrionuevo
Baix: Pablo "Pollo" Ternavasio
Batería: Eduardo Turco

Crítica

Findumonde es va formar el 2009 a Argentina amb membres d'altres bandes com Jesus Martyr, Avernal i Embodiment però no ha estat fins al maig d'aquest any (2012) que han publicat el que és el seu primer CD. És una pena la curta durada d'aquesta gravació ja que et deixa amb un bon sabor de boca i amb ganes de més canya brutal amb la que moure el cap. Porto un parell de dies amb aquest EP en "repeat all" i no em canso d'escoltar-lo, tot i que al durar menys l'hauré escoltat més de 30 vegades.

És molt ràpid i amb molts canvis fàcilment assimilables però de difícil memorització, de manera que així costa més cansar-se d'ell. És a dir, ja he comentat que és un CD curt però caldria afegir que és molt dens. No és el típic CD comercial de durada estàndar molt previsible que ja saps quan va la tornada i quan el solo i a les quatre escoltes ja ho has avorrit. És un EP tan dens que no poso en dubte que l'esforç que possiblement hagi hagut de realitzar la banda per gravar hagi estat el d'un àlbum de llarga durada.

Les línies líriques són en espanyol però això no és un impediment per a la gran tasca del vocalista en aquest enregistrament que mostra diversos registres: des del gutural més death metall fins alguns xiscles més blackers. Sincerament i salvant les distàncies, em recorda molt al cantant de Bruijería, potser per l'accent llatí.

Musicalment cal destacar la irreprotxable tasca del bateria del grup que es marca ritmes brutals que molts envejarien tocar a aquesta velocitat. Quant a les línies de guitarra, no són excessivament complexes però fan la seva funció en aquest gènere de metal. Dins el marc Black-Death, és un disc bastant underground però amb algun tornada enganxosa i comercial, dins del que cap, com és el de "Balas de Plata", que seria la perfecta candidata per al single o vídeo promocional d'aquesta gravació .

Em trobo davant d'un gran dilema, he de puntuar el que jo considero un gran EP de Black-Death cantat en espanyol però el distribueixen com el primer "àlbum" de Findumonde i suposo que el preu a les botigues serà el d'un CD estàndard. Al meu entendre, i encara que ja m'hagi trobat gent que discrepa, un àlbum hauria de durar una mitja hora com a mínim, menys d'això, jo (i molta altra gent) el classifiquem d'EP. Dit això, el va puntuar com 7.5 Si el considerem un EP i un 5 justet si el considerem un CD. Però com la meva missió no és criticar el preu de venda, que cada un de vosaltres valori el preu pel que pot aconseguir aquesta petita gran obra de metal extrem, ja que no arriba als 22 minuts complets i la seva compra a preu de CD estàndard , al meu parer, no és justificable.

@vidhar666
27/01/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.