SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

From The Depth - Moments (2020)

From The Depth - Moments
From The Depth logo
Italia

Moments

Power / Heavy Metal
Rockshots Music Management
2020


Temes

1. Immortal
2. Spread Your Fire
3. Ten Years
4. Streets Of Memory
5. Hypnos
6. Forget And Survive
7. Just Ice
8. Missed
9. A Matter Of Time
10. Somewhere

Formació

Veu i guitarres: Raffaele “Raffo” Albanese
Baix: Santo Clemenzi
Guitarres: Alessandro Cattani
Bateria: Cristiano Battini

Crítica

La banda italiana de Power Metall From The Depth, ens presenta Moments, el seu segon treball discogràfic, disc que va veure la llum el 28 d'agost de 2020 a través de l'segell italià Rockshots Records. 10 talls d'autèntic Metall agressiu, capaç de tornar a l'gènere tots els elements necessaris per estar més present que mai.

L'àlbum arrenca amb Immortal, cançó que va servir de single de presentació de l'àlbum. Un tema ràpid de riff tallant i una producció de luxe, capaç de posar en valor cada detall d'uns arranjaments orquestrals d'infart, capaç de competir amb bandes de calat internacional com Rhapsody Of Fire. Des del primer tall, ja podem afirmar que estem davant d'un gran àlbum. El segueix Spread Your Fire, moment on la banda intensifica el seu so a través d'unes guitarres afilades que esquincen cada nota, aspecte que contrasta amb els petits interludis melòdics que aporten major dimensió a una cançó que ens fa recordar a una versió orquestral dels primers Blind Guardian.

Ten Years és el tercer tall del disc. Una cançó que arrenca amb el so d'un sintetitzador que aporta una atmosfera futurista a tota aquesta cançó. Un tema que recorda el Power Metall Europeu de mitjans de la dècada dels 90. El treball en les harmonies vocals, és digne de menció. "Raffo" Albanese demostra tema després tema, ser un vocalista d'infart amb una capacitat vocal, molt per sobre de la mitjana, que, sense demostrar posseir un excel·lent virtuosisme, sí que demostra tall després de tall, estar a l'altura de les necessitats de cada moment que la cançó presenta. En aquest tema, és necessàries, a més, assenyalar el interludi final, on la banda presumeix de capacitat musical de sobres com per crear aquesta atmosfera envoltant carregada de matisos. Amb Streets Of Memory escoltem un mig temps, pausat i càlid que pot presumir de tenir el millor sol de guitarra de tot l'àlbum. Amb Hypnos, la banda segueix apostant per una introducció pausada i càlida. Una cançó instrumental de caràcter tètric i fosc que ens acompanya fins a la contundent Forget And Survive, una cançó de so clàssic on el doble bombo de Cristiano Battini és capaç de construir un mur de so sòlid a través d'una complexa consecució d'harmonies a un ritme vertiginós.

El setè tall d'aquest disc es titula Just Ice, on la banda aposta per repetir el patró de la cançó anterior, i apostar pel so més clàssic de l'gènere, una cosa que es fa palpable en el so dels teclats. Una cançó de gairebé 8 minuts de durada però que es gaudeix segon després segon, del milloret de l'àlbum. Amb Missed, From The Depth trepitja l'accelerador sense cap tipus de compassió i ens presenta un tema ràpid i ple de velocitat. Una base rítmica d'infart, i unes guitarres afilades, més properes a l'Speed ​​Metall que a l'Power Metall, ens dibuixen un tema que fa olor de directe.

A Matter Of Time comença amb un baix elèctric ple de presència per, progressivament, anar creant una cançó marcada pel teclat i els sintetitzadors. Un tema que recorre a sons futuristes però que és enganxosa des de la primera escolta. Tancant aquest disc escoltem Somewhere, una cançó que arrenca amb una guitarra acústica i una melodia vocal suau i càlida que serveix de epíleg d'un disc marcat per l'actitud i la capacitat musical d'uns artistes que beuen directament del millor de l'Power Metall Europeu.

From The Depth ens presenta amb Moments un disc perfecte per a tot aquell que vulgui endinsar-se al Power Metall de millor qualitat i amb un so propi i actual. Un disc imprescindible per a tot seguidor de l'gènere. Del millor d'aquest 2020.

ZorroLoko
21/10/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.