SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Infamia - Crisálida (2021)

Infamia - Crisálida
Infamia logo
Alemania

Crisálida

Power Metal
Autoproducido
2021


Temes

1. Por la Igualdad
2. El Poder de la Unión
3. Crisálida
4. ¿Dónde estás?
5. Tóxico
6. El Guardián
7. Mundo Virtual
8. Víctima
9. Incomunicación
10. Héroes
11. Flor de Hiel 2.0

Formació

Veu: Alfredo Arnedo “Fredy”
Guitarra: Mario Rodríguez
Guitarra: Claudio Navo
Baix: Francisco J. Cernadas “Fran”
Bateria: Alberto Carretero

Crítica

Infamia ens porta "Crisálida" el seu sisè treball discogràfic. 10 potents talls de veritable metall, més una versió del seu primer àlbum a tall de bonus track dibuixen un àlbum potent i salvatge de so cru i guitarres esmolades. Un disc carregat de lletres ben construïdes, un so potent i guitarres esmolades. Un pas ferm d'una banda que treballo darrere de treball construeixen en ferm la seva carrera.

Aquest àlbum ho obre “Por la igualdad”. Un tema de sons intrigants i atmosfèrics, ple de sintetitzadors per encara Heavy Metal melòdic ple de matisos. Una cançó completa plena de grans moments, una gran veu i un gran sol de guitarra obren aquest disc de manera molt digna. Des de la primera escolta veiem que aquest disc apunta molt bé. El segueix El poder de la unió, primer single d'aquest treball. Cançó en què col·labora Jorge Berceo, creant un joc de veus ben equilibrat per a un tema que compta amb un tempo accelerat i uns ritmes plens de velocitat. La veu de Fredy ens mostra una qualitat fora del normal, i la col·laboració de Jorge Berceo, vocalista de Zenobia, és sens dubte un dels millors moments del disc.

Arribem al tercer tema de l'àlbum. Tema que dóna títol a aquest sisè disc d'Infamia. Crisálida arrenca amb ritmes pausats però plens de força. Un cop més, les veus melòdiques atrapen l'oient des del primer moment. Probablement sigui el tall més enganxós de tot aquest àlbum, a més de ser la cançó, al meu entendre, de més qualitat. Com és habitual en aquest disc, el solo de guitarra mereix una menció especial. El treball de Mario Rodríguez i Claudio Navo a les guitarres és superb i passional. Amb “¿Donde estás?” arribem a la quarta pista d´aquest disc i amb ella la manifestació del so clau d´aquesta gran banda. En aquest cort podem escoltar la millor producció de tot l'àlbum. Un so de gran qualitat per a un tema ple de canvis de ritme i tornades enganxoses. A més a més, compta amb el millor solo de guitarra de tot l'àlbum.

El cinquè tall de l'àlbum es titula "Tóxico", un tema passional i nostàlgic. Una cançó de gran qualitat estètica. Harmonies de gran qualitat i una lletra treballada pel tema més sentimental d'aquest àlbum. Amb “El Guardián” arribem a un tall amb molta força. La segona meitat d'aquest tall es caracteritza per un canvi de ritme ràpid on les guitarres desencadenen tota l'energia que semblaven contenir.

"Mundo Virtual" és el setè tall d'aquest disc, i amb ella escoltem una cançó plena d'harmonies complexes, grans passatges melòdics i una tornada enganxosa. Un text dur per a una temàtica que val la pena ser reflectida. Una cançó valenta. La vuitena cançó de l'àlbum es titula "Víctima" tornem a escoltar una cançó plena d'energia, un ritme ràpid i una producció superba. Una cançó plena d'harmonies, on la melodia heretada de la tradició de la NWOBHM és palpable segon darrere segon. El segueix “Incomunicació“, un tema d'autèntic Heavy Metal Clásico, carregat de melodia, comú missatge directe cap als mitjans de comunicació de masses. Un gran tema.

A “Héroes” un tema arriscat, amb un so diferent. Un tema diferent del que hem escoltat al llarg d'aquest treball que necessita un parell d'escoltes per entrar-hi. Tancant aquest àlbum escoltem “Flor de Hiel 2.0” un bonus track. Una versió d'una cançó corresponent al primer àlbum de la banda. El fermall perfecte per tancar aquest disc.

Infamia ens presenta amb Crisálida un disc sòlid i honest amb un so contundent i una producció de luxe. Un disc ple de grans moments que val la pena ser escoltat.

ZorroLoko
09/02/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.