SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ankhara - Premonición (2021)

Ankhara - Premonición
Ankhara logo
España

Premonición

Heavy Metal
7hard
2021


Temes

1. Huida
2. Lentamente
3. Esperando en la Eternidad
4. Levantar Mi Alma
5. Tu Revolución
6. Otra Vez
7. Sin Suplicar
8. Senderos de Espinas
9. Da La Cara
10. El Cazador

Formació

Veu: Pacho Brea
Baix: Sergio Martínez
Guitarra: Cecilio Sánchez
Guitarra: Alberto Marín
Bateria: Matías de Vallejo

Crítica

La banda de Power Metall, Ankhara va néixer l'any 1995 a la ciutat de Madrid. Una banda de so sòlid que sempre va demostrar mantenir un nivell de qualitat digne de el panorama internacional. El combo creat pel seu vocalista, Pacho Brea i Cecilio Sánchez, a les guitarres va demostrar la seva veritable passió pel Heavy Metal, una passió avalada per treballs discogràfics de l'altura de Amo de el temps o Ombres de el passat. Després d'una aturada en la seva carrera, tornen amb Sinergia en l'any 2018, un àlbum marcat per la tècnica i l'actitud. Ara, l'any 2021, editen Premonición, un treball discogràfic amb el qual la banda aconsegueix consolidar la seva aposta pel Power Metall de gran qualitat.

L'àlbum l'obre "Huida", una cançó marcada per la velocitat, on el riff inicial ja demostra la seva fèrria voluntat per arrasar al seu pas. Les guitarres sonen de manera precisa, construint un mur de so infranquejable. Recolzat per una base rítmica sòlida i contundent. El segueix "Lentamente", una cançó que, sens dubte, hereta el so dels Judes Priest de l'era de l'Painkiller. Una cançó contundent, que no dóna peu a agafar aire, però ple de melodia durant la tornada. Una cançó sòlida que sembla dissenyada per als directes.

En "Esperando en la Eternidad", escoltem una banda madura, una banda que ha sabut madurar al llarg dels anys, construint un so propi. Una identitat que els fa identificar-se sobre la resta de les bandes. En "Levantar Mi Alma" escoltem els Ankhara més melòdics. Una clara tornada a el so Power Metall Europeu. Aquest Metall melòdic i accelerat, on les tornades enganxoses absorbeixen cada segon d'un tema amb voluntat d'himne.

En "Tu Revolución", Ankhara torna a trepitjar l'accelerador. Una cançó ràpida i agressiu a través d'un so clàssic. Una cançó divertida i dinàmica. Una cançó fresca sense massa pretensions, però que personalment, m'ha fet recordar a multitud de bandes de Heavy Metal espanyoles de la dècada dels 80. El sisè tall d'aquest àlbum es titula "Otra Vez". Moment on Ankhara torna a pujar la qualitat d'aquest treball discogràfic. De nou, la influència de Judes Priest és innegable. Una cançó de gran presència, on el doble bombo executat per Matías de Vallejo aporta l'element essencial d'aquest tema.

"Sin Suplicar" és un altre d'aquests grans moments al llarg d'aquest àlbum. Una cançó que malbarata tota l'actitud d'uns Ankhara en perfecte estat de forma. El vuitè tall d'aquest treball es diu "Senderos de Espinas". Una cançó d'atmosfera més fosca que el que hem escoltat fins ara. El doble bombo, un cop més, torna a aportar la solidesa necessària per mantenir la tensió en un àlbum d'aquesta projecció. Com sempre, la melodia està present en les tornades, heretats del millor Power Metall.

Amb "Da la Cara" la banda reprèn les cançons ràpides plenes de tècnica i virtuosisme. Un clar exemple de com crear una bona cançó d'Heavy Metall carregada d'actitud. Una banda que creu en el que fa, fent el que millor saber fer. Què més podem demanar? Amb "El Cazador", la banda tanca aquest àlbum. Doble bombo i velocitat en una cançó d'estructura propera a l'Thrash Metall. De lletra treballada i so aspre i dens, conclouen aquest àlbum deixant el nivell molt alt. Sens dubte, un disc sense desperdici.

El millor de Ankhara, sens dubte, és tot allò que van fer després de l'aturada que com a banda es van prendre i que van reprendre l'any 2013. Des de llavors, han publicat dos treballs, Sinergia, l'any 2018, i aquest recent Premonició, suposen sens dubte, un salt qualitatiu en cadascuna de les seves composicions. Entenc que, com tot, és una simple qüestió de gustos, personalment, i sense cap dubte, em quedo amb aquesta segona era d'Ankhara.

ZorroLoko
27/08/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.