SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Hammerfall - Infected (2011)

Hammerfall - Infected
Hammerfall logo
Suecia

Infected

Power / Heavy Metal
Nuclear Blast
2011


Temes

1. Patient Zero 06:01
2. Bang Your Head 03:47
3. One More Time 04:06
4. The Outlaw 04:10
5. Send Me A Sign (Pokolgép cover) 04:00
6. Dia De Los Muertos 05:07
7. I Refuse 04:32
8. 666 - The Enemy Within 04:29
9. Immortalized 03:59
10. Let's Get It On 04:05
11. Redemption 07:02

Formació

Veus: Joacim Cans
Guitarra: Oscar Dronjak
Guitarra: Pontus Norgren
Baix: Fredrik Larsson
Bateria: Anders Johansson

Crítica

De totes aquelles bandes que a finals dels 90, van contribuir a la resurrecció de l'Heavy Metall, els suecs Hammerfall han estat amb tota seguretat, la banda que més èxit ha collit. Tot això en base a excel · lents treballs d'estudi i directes magnífics.

Sense que la seva música hagi sofert grans canvis, i sense abandonar mai el seu estil, Hammerfall a anat patint una d'aquestes evolucions lentes. En tots els seus àlbums sempre et garantien un percentatge molt alt de bons temes, que sustentaven els discos, sempre com dic, sense variar pràcticament res en el seu estil.

Els suecs ens presenten el seu vuitè treball d'estudi anomenat Infected. Només n'hi ha prou fixar-se en la portada i en la temàtica de les cançons per veure que han intentat anar un pas més enllà del que és habitual. Cosa que es confirma amb les primeres notes del primer tema. Hammerfall han intentat seguir creixent i no estancar-se en el seu estil, encara que crec que el resultat no és del tot satisfactori. Trobem temes clàssics de la banda com BiH (Bang You Rhead) o Let 's Get in On (del millor de l'àlbum, de directe). També ens topem amb temes que busquen sortir una mica de la formula i que barregen riffs de sempre amb riffs una mica més atrevits o amb tornades més nous com One More Time, Patient Zero o The Outlaw. I per últim tenim temes bastant fluixos, indignes de Hammerfall diria, com I Refuge, 666 - The Enemy Within, Immortalized o Redemption.

Trobem un tema titulat en castellà: Dia dels Morts, bon tema, on el seu tornada és en castellà encara que la veritat que queda molt forçat i desllueix una mica la cançó.

I Send m'a Sign, la balada de l'àlbum. Una versió de la banda hongaresa Pokolgép, del seu àlbum Adj Új Erõt (1991).

Cal destacar el treball vocal de Joacim Cans, el qual millora disc a disc.

En resum, no és un mal treball de Hammerfall. Considero encertat que busquin alternatives en les seves composicions, encara que en aquesta ocasió quedin una mica deslluïdes. Han intentat compensar força els temes de sempre amb parts noves. Això fa que els temes perdin naturalitat i quedin una mica forçats. Potser en el proper disc trobin una fórmula més encertada.

Devilsoldier
04/06/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.