SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

KK’S Priest - The Sinner Rides Again (2023)

KK’S Priest - The Sinner Rides Again
KK’S Priest logo
Reino Unido

The Sinner Rides Again

Heavy Metal
Napalm Records
2023


Temes

Sons Of The Sentinel
Strike Of The Viper
Reap The Whirlwind
One More Shot At Glory
Hymn 66
The Sinner Rides Again
Keeper Of The Graves
Pledge Your Souls
Wash Away Your Sins

Formació

Veu: Tim "Ripper" Owens
Guitarra: K.K. Downing
Guitarra: A.J. Mills
Baix: Tony Newton
Bateria: Les Binks

Crítica

El nou disc de KK's PRIEST està més fort que el vinagre. Vaja, que està tan dur com si hagués estat forjat als Alts Forns de Biscaia. I això és un punt a favor d?un disc que s?autoproclama com a baluard del Heavy Metal, però també pot arribar a ser un punt en contra, ja que no et deixa respirar ni un moment.

El disc comença amb l'epicitat a 'Mode ON'. Hi ha una breu intro de guitarres harmonitzades que dóna pas a una bateria tallant que ens presenta un riff de guitarra contundent i ràpid. La cridanera veu d'Owens ens acompanyarà en aquesta cançó, que ja ens indica per on aniran els trets. Heavy pur i dur, poderós, fregant el power i amb uns sols ràpids i tallants. Després d'aquesta presentació, la següent cançó, “Strike Of The Viper”, és més curta que totes les que formen aquest nou treball, és directa i veiem “Ripper” menys forçat que a “Sons Of The Sentinel”, on els aguts acabaven de convertir-se, una mica, en xerrics.

“Reap The Whirlwind” té un inici que ens recorda els mateixos MOTÖRHEAD, però només és un miratge. El que vindrà a continuació torna a tenir la contundència dels altres dos talls. La veritat és que portem tres cançons i els de K.K. Downing no ha deixat anar el peu de l'accelerador.

Contundència, guitarris infernals i solos súper ràpids. “One More Shot At Glory” sembla que ens dóna un respir, amb un tema una mica més calmat. Però, si d'una banda se'ns ofereix calma, de l'altra tenim l'agudíssima veu de Ripper Owens i unes guitarres, més lentes, però esmolades i que s'harmonitzen entre elles. De nou, només marca de la casa. Sembla que amb aquest tema es compleix el refrany, encara menys és més: la velocitat sense control no serveix de res.

“Hymn 66” comença amb una veu d'ultratomba i un riff de guitarra que ens podria recordar bé als BLACK SABBATH. Abaixa aquest tema, encara més, la intensitat dels tres primers i ens dóna un respir, encara que no ens rebaixa el poder del metall: novament guitarres harmonitzades, un doble bombo súper present, i Owens doblant-se amb una veu més agressiva i els omnipresents aguts.

The Sinner Rides Again, cançó homònima de l'àlbum que estem ressenyant, és un tema més elaborat en si mateix. Un inici amb guitarres netes, un sol èpic d'acompanyament, bateria amb doble bombo que ens agafa de la mà per deixar-nos a la tònica d'un tema contundent i que té molt de JUDES PRIEST en la seva manera de caminar.

Fins aquí, penso jo, que ja ens hem fet una idea del que ens està oferint aquesta nova feina de KK's PRIEST: heavy, heavy i més heavy. Sembla que han combinat tots els tòpics que deu tenir un disc de Heavy Metal i els han ficat en una batedora per treure aquest beuratge. ‘Guitars From Hell’, sols a ganivet, bateries matxacones i aguts per tot arreu. No oblidem allò de les introduccions tenebroses, sent la de “Keeper Of The Graves” llarga, llarga, llarga, en un tema que segueix la mateixa línia que tots els seus predecessors.

“Pledge Your Souls”, al meu parer, no millora la poció: de nou guitarres contundents, només punxant i harmonitzat, i els aguts d'Owens. El fade out final, la veritat és que ens deixa una mica coitus interruptus. L'últim tall d'aquest disc, “Wash Away Your Sins”, em recorda inconscientment? Don't Talk To Stangers del mestre Ronnie James Dio. L?inici, amb les seves similituds i diferències, em donen la vibra d?aquest magistral tema. Potser aquesta última és la cançó que m'anima a tornar a posar el disc per les petites diferències en comparació del que s'ha escoltat fins aquí.

En definitiva, aquest segon treball de KK's PRIEST és pur 'Heavy Metal', si t'agrada el gènere, el gaudiràs com un nan. Però no busquis més enllà d'això, al meu entendre. És un disc que encaixa a la perfecció en el seu estil, però que no presenta ni ens descobreix res de nou. Durant els 40 minuts que dura aquest “The Sinner Rides Again” estem al màxim de power, però deixant enrere l'adrenalina que pugui produir una o una altra cançó, no he sentit que en cap moment se m'eritzés la pell o experimentés alguna cosa més que velocitat i poder a les cançons fins aquí ressenyades. A destacar en negatiu, l'abús per part d'Owens dels aguts i els xilletets. Em sembla millor vocalista que això: el “Jugulator” i el “Demolition” tenen més de vint anys i hem avançat molt musicalment parlant. Uns registres més buscats i unes melodies més madures haurien aportat més octanatge a la muntura KK's PRIEST.

Si t'enrotlla el Heavy ben fet és el teu disc, si busques alguna cosa més profunda i innovació hauràs de buscar-la a un altre lloc.

Jordy Stanley
15/03/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.