SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Reylobo - El octavo pecado (2021)

Reylobo - El octavo pecado
Reylobo logo
España

El octavo pecado

Heavy Metal
Duque Music
2021


Temes

1. Final
2. Los Olvidados
3. La Jauría Humana
4. Rebelión
5. El Hombre Inquieto
6. Sidonie
7. La Configuración del Caos
8. Las Águilas Blancas
9. Dogma
10. Origen
11. Réquiem

Formació

Veu: Nacho Fernández
Guitarra: Pedro Gallego
Bateria: Alejandro Molina
Baix: Wenceslao Miralles
Teclats: Miguel Torralba

Crítica

REYLOBO sorgeix a la ciutat de Múrcia fent un Heavy Metal Melòdic influenciat per grans bandes com Saratoga o Avalanch. Una banda novell d'un conjunt de músics desconeguts que han tingut la sort de comptar amb la producció i mescla del seu àlbum debut amb Alberto Rionda. El seu primer treball discogràfic, de títol, "El Octavo Pecado" és una obra conceptual sobre el sentit de la vida, i la vida més enllà de la mort.

Poques bandes novells poden comptar amb col·laboracions de la talla de Manuel Ramil o Alberto Rionda, que a més han gravat el teclat i el baix respectivament en aquest treball, a més de Isra Ramos i Rafael Lázaro. Una cosa que, sens dubte, pretén posar a la banda en el mapa de l'Heavy Metall nacional.

L'àlbum l'obre "Final", una intro de piano que ens acompanya de manera subtil i melòdica cap a un disc ple de matisos. Després d'aquest passatge calmat arriba "Els Oblidats", una cançó enèrgica que ens recorda a Avalanch sense cap tipus de dubte. Una cançó interessant, plena d'actitud, però d'estructura liosa que fa que en ocasions et perdis al llarg de la melodia. Una cançó que pretén emular grans conjunts com Alquímia o Amadeüs, sense poder aconseguir-ho. El segueix "La Jauría Humana", cançó on destaca la bateria d'Alejandro Molina. Una bateria sòlida de gran pegada i tempo precís. Una cançó de lletra ambigua, donada a múltiples interpretacions. Un altre dels punts forts d'aquest tema són els teclats que, per a l'ocasió, han estat executats per Manuel Ramil. Una cançó dinàmica que ens recorda als últims treballs de la banda d'Alberto Rionda.

Amb "Rebelión" ens segueix venint al capdavant aquestes bandes d'Heavy Metall cantades en castellà que coquetegen sense cap tipus de complex amb el Metall Simfònic. Una cançó suau, que no relaxada, on la banda sembla construir un paisatge sonor marcat per l'harmonia. A "El Hombre Inquieto" escoltem la pista més clarament influenciada per Avalanch de tot el que hem escoltat fins ara. Musicalment una cançó molt sòlida, on, per desgràcia, esperàvem molt més de la veu de Nacho Fernández.

Amb "Sidonie" la banda ens torna a entabanar amb un teclat ple de sentiment i una veu càlida. Una balada sense grans sobresalts però que aporta molta textura en aquest treball. Amb "La Configuración del Caos" la banda recupera alçada. Una cançó de riff cru on uns teclats de gran qualitat dibuixen un so intens. Un tema marcat per una base rítmica sòlida i una tornada profund. Un cop més, les veus semblen no estar d'el tot a l'altura d'una cançó que sembla exigir molt més nivell. Probablement un dels millors temes de tot aquest àlbum. El segueix "Las Águilas Blancas", cançó que, a més, ha servit de targeta de presentació d'aquesta banda. Una cançó que beu de l'Heavy Metal Melòdic més tradicional.

"Dogma" és el moment de l'àlbum on col·laboren Isra Ramos i Sonia Rubín. Unes col·laboracions de luxe que aporten a el tema una rellevància d'alçada. Un altre gran tema, sens dubte. Amb "Origen" és una peça instrumental on el protagonista és el teclat, i que serveix de clar interludi fins a "Réquiem", el següent tema de l'àlbum. La cançó que dóna per conclòs l'àlbum és la més eclèctica d'aquest treball, una cançó marcada per l'experimentació i que es surt de la cotilla de les influències. Una cosa que s'agraeix.

"El Octavo Pecado" ens mostra a una banda disposada a fer-se un lloc en l'escena a través de la seva proposta d'Heavy Metal Melòdic carregat de clares influències. REYLOBO és una banda jove, i això es nota en aquest treball. Una banda que encara té molt per créixer fins crear-se un buit i un so propi en l'escena. Un àlbum que ens aporta un bon inici per a una banda que encara té molt a aportar.

ZorroLoko
08/09/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.