SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Loudness - Eve To Dawn (2011)

Loudness - Eve To Dawn
Loudness
Loudness logo
Japón

Eve To Dawn

Heavy Metal
Tokuma Japan
2011


Temes

1. A Light in the Dark 01:46
2. The Power of Truth 05:27
3. Come Alive Again 04:25
4. Survivor 05:44
5. Keep You Burning 05:16
6. Gonna Do It My Way 04:12
7. Hang Tough 05:54
8. Emotions 06:21
9. Comes the Dawn 07:04
10. Pandora 04:17
11. Crazy! Crazy! Crazy! 03:23

Formació

Veus: Minoru Niihara
Guitarra: Akira Takasaki
Baix: Masayoshi Yamashita
Bateria: Masayuki Suzuki

Crítica

Poc més d'un any han trigat els nipons Loudness a tornar a la palestra, amb un nou àlbum titulat Eve to Dawn. Eve to Dawn suposa el vintè cinquè disc d'estudi de Loudness, gens mes i gens menys.

Com és habitual en els últims treballs, Loudness no es decanten per un estil concret. No és un àlbum lineal. Els temes beuen d'aquí i d'allà, creant una barreja una mica particular.

En general millora el que va ser el seu últim disc; King of Pain, encara que tampoc de manera molt significativa. El primer, pel que fa a King of Pain, és sens dubte la veu de Minoru Niihara. Aquí sonant com ha de sonar. Els anys no passen en va, però aquí Minoru recupera els seus tons habituals i no han hagut de baixar la seva veu en la barreja, per tapar-lo.

Crida l'atenció la producció, on s'han decantat per un so molt cru, gairebé de directe. Sobretot la bateria sona molt viva, molt seca.

En referència als temes, doncs una mica de tot. Gonna do it my Way és una cançó rockera amb un aire alegre però amb algun riff i algun so que la enrareix. The Power of Truth és una barreja de Power / Thrash amb tornada mes Heavy. Menja Alive Again és un tema bastant tradicional que pot recordar als Loudness de la millor època. Keep You Burning és una cançó una mica rarilla, tot i que sobre una base bastant senzilla i clàssica es teixeix un bon tema. Survivor, un tema dur i directe amb bon tornada, on es llueixen Masayoshi Yamasitha al baix i el cap Akira Takasaki a les guitarres.

Tots aquests temes s'engloben dins de la primera part de l'àlbum. La "segona part" és la part negra d'aquest disc. Temes més llargs i enrevessats, depriments, parts psicodèliques. Temes que no enganxen per res. Temes molt experimentals. Temes que no tenen res a veure amb Loudness i en algun cas poc a veure amb el metall. Temes que desllueixen l'escoltat anteriorment, on dins de no ser excepcionals temes, almenys aconsegueixen mostrar l'interès de l'oient.

Sincerament penso que treure un disc per any no els fa gaire bé. Potser s'haurien d'asseure i decidir sobre el futur. En definitiva un àlbum molt variat, tant que acaba deixant mal gust de boca. Els primers temes et posen la mel als llavis, per acabar, una altra vegada i ja van unes quantes, desil · lusionat i defraudat amb un nou treball dels japonesos Loudness.

Devilsoldier
11/10/2011

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.