SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Xtasy - Revolution (2015)

Xtasy - Revolution
Xtasy logo
España

Revolution

Heavy Metal
Melodic Rock Records
2015


Temes

1. Stronger
2. Revolution
3. Million Miles Away
4. All For One
5. Scream
6. It Is You
7. Rebel Rider
8. Burning Around
9. Many Years
10. How Much Love
11. Rocking The World
12. Bye Bye

Formació

Veus: Silvia
Guitarra: Jorge
Guitarra: Ángel
Baix: David
Bateria: Tutumba
Teclats: Jakin

Crítica

Des de Pamplona ens arriba el nou treball de XTasy, banda de rock melòdic formada per Silvia (veu), Jorge (guitarra), Àngel (guitarra), David (baix) i Tutumba (bateria).

Deu talls on la banda demostra un gust per la contundència en les bateries i les guitarres, junt un fil melòdic molt ben triat, i la potent veu de la Sílvia. Una veu que brilla tant en registres mitjans com aguts, sense perdre calidesa i sensibilitat al llarg de tot el registre.

"Revolution" representa 45 minuts de pur rock melòdic, que els amants d'aquest, tant com d'altres pals del rock, no podran deixar de reproduir.

Encara que la banda no acabés de consolidar-fins després de l'enregistrament, XTasy amb Silvia i Jorge al capdavant, han sabut dotar la banda d'un so fresc i directe. A primera escolta pot no sorprendre el què fan o com ho fan, però en una segona, tercera i quarta escolta comences a particularitzar el so de la banda. Té girs personals que donen color i en futurs treballs segur que els potencien.

Han comptant amb la col·laboració, tant en la composició com en els sols, amb Jon Huarte (Dreamwalker, Asymmetric), Josu Alzu (Six Milers Wide), Manolo Arias (Atlas, Niagara), Robert Rodrigo (Airless), i Eneko Ollo a la bateria, entre d'altres. Col·laboracions de luxe de donen a "Revolution" matisos diferents, entre tema i tema, que l'oient agraeix enormement.

No és fins al sisè tema, que la banda, després de donar-nos un recital de canya, després de demostrar, en una primera carta de presentació, els seus matisos més contundents, presenten "It is you", una balada rock preciosa al més pur estil Scorpions. Un cop més la Sílvia demostra la seva competència vocal.

Els últims quatre temes mantenen un tint més equilibrat que el primer bloc del LP. "Many years" i "Bye bye" són també talls a mig temps on XTasy ens ensenya una altra cara més intimista i personal.

"Rebel Rider" i "Rocking the World" tornen a reiterar en el primer bloc de temes, a nivell estilístic. No ensenyen res de nou, però ho executen de manera magistral.

A destacar "Stronger", el primer tall que obre el nou plàstic de XTasy. Els girs melòdics de Silvia m'han encantat, juntament la progressió d'acords que acompanyen. No hi havia tema millor per començar el disc.

XTasy va trepitjant fort.

Topillo
26/05/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.