SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Burning Witches - Hexenhammer (2018)

Burning Witches - Hexenhammer
Burning Witches logo
Suiza

Hexenhammer

Heavy Metal
Nuclear Blast
2018


Temes

1. The Witch Circle 01:28
2. Executed 03:41
3. Lords of War 03:37
4. Open Your Mind 05:17
5. Don't Cry My Tears 04:57
6. Maiden of Steel 04:17
7. Dungeon of Infamy 00:41
8. Dead Ender 05:09
9. Hexenhammer 06:42
10. Possession 04:06
11. Man-eater 03:54
12. Holy Diver (Dio cover) 04:02
13. Self Sacrifice 03:57
14. Don‘t Cry My Tears (Acoustic) 04:27

Formació

Veus: Seraina Telli
Guitarra: Romana Kalkuhl
Guitarra: Sonia Nusselder
Baix: Jeanine Grob
Bateria: Lala Frischknecht

Crítica

Burning Witches va editar el passat novembre el seu segon treball, Hexenhammer després d'un prometedor primer treball que ens va fer a molts posar el fre de mà i fixar-nos en aquest quintet suís.

Per una banda amb el nom de Brujar Cremant el títol d'aquest segon treball està fet a mida. Hexenhammer és la traducció del "Martell De Les Bruixes", Libo originalment en llatí, "Malleus maleficarum", que és el llibre més extens i de referència sobre la persecució de bruixes. Si ens permetem una mica de referència història, hem de saber que la caiguda de l'Edat Mitjana i l'arribada del Renaixement va venir acompanyada de llum i la persecució de bruixes a tot Europa, sobretot en el que actualment és el Regne Unit, Països Baixos i Alemanya on la seva persecució va prendre aires obsessius per a les autoritats d'aquells temps i moltes dones van ser cremades i torturades acusades de bruixeria.

Després d'aquest petit apunt anem a capbussar-nos de ple és aquest segon treball de Burning Witches que ha vingut acompanyat d'un canvi en la guitarra solista amb l'arribada de Sonia Nusselder, que també milita entre altres bandes en Sepiroth.

El seu primer treball va ser una entreu d'aire fresc a l'heavy metal tradicional amb tocs més speed i amb detalls power molt molt atractius. El dubte sempre és ... Què han aconseguit en aquest segon disc?

Aquest segon treball han seguit el camí que van començar a forjar. La veritat és que amb un segell com Nuclear Blast a l'esquena, no esperava menys. El so és Heavy Metal d'alt nivell.

L'única pega que li he de posar a Hexenhammer és que la quantitat de temes amb aquesta dosi speed / power ha disminuït, és a dir, han tirat més cap al heavy més tradicional, ritmes més pesats, mitjans temps, guitarres pesades, menys explosives, que n'hi ha, però en menor quantitat i això m'ha ... no decebut, però si desil·lusionat una mica.

Per la resta, estem davant d'una demostració, no. millor dit, una confirmació que Burning Witches no són un invent supervendes comercial, sinó que han vingut per embolicar bé embolicada i demostrar que el heavy metal no està en mans de vells, sinó que té un bon relleu en plena forma.

Temes com "Executer", veloç, elèctric i rabiós són senzillament pures piconadores metaleres. "Lords Of War," Hexenhammer "o" Possession "són també llançaments dignes de qualsevol banda que vulgui fer bandera del metall actual.

Un disc que sense arrasar amb tot el que estableix està molt ben aconseguit i és un pas més en la maduració d'aquest projecte que és Burning Witches.

Afegir que ara que escric aquesta review ha hagut un canvi molt significatiu en la formació, Seraina Telli ha abandonat la banda i en el seu lloc han incorporat a Laura Guldemond a les veus.

Sergi Arise "Hell"
28/08/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.