SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Cain's Dinasty - The Hollow Earth (2015)

Cain's Dinasty - The Hollow Earth
Cain's Dinasty logo
España

The Hollow Earth

Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Greys
2. The Roots of Mankind
3. Two Fools Against the World
4. Screaming Lungs
5. Lucifer´s Fall
6. St. John 6/12
7. The Last Song
8. The Hollow Earth
9. Tonight we Play in Japan (Bonus Track)
10. I Want Out (Bonus Track)

Formació

Veu: Rubén Picazo
Guitarres: Joaquín Leal
Guitarres: Alex Ramírez
Baix: Raul Canales
Bateria: Benasio Thrash

Crítica

Fa uns mesos parlàvem d'Eva, l'últim treball discogràfic de la banda alacantina Cain's Dinasty, un àlbum sòlid, marcat per un gran nivell de qualitat inspirat per un Power Metall Europeu, i les millors obres de la literatura de ciència ficció i terror , en el que ells mateixos han denominat, amb molt d'encert, com vampiric Metall. Reconec obertament que aquest disc em va marcar. Vaig descobrir a una banda amb gran talent i molta projecció, de manera que es em va fer inevitable recuperar la resta de la seva discografia per posar-me al dia amb una banda que em va impressionar de manera grata i que crec fermament en que més aviat que tard, ocuparà el lloc que li és correspost.

The Hollow Eart és el tercer treball discogràfic d'aquesta banda alacantina, després d'editar Legacy of Blood en l'any 2008 a través del segell francès melòdica Records, la qual cosa els va permetre tocar a l'escenari del festival Hellfest, i Madmen Witches & Vampires a l'any 2010, sota el segell japonès Xarxa Rivet Records, la qual cosa els va permetre una distribució a tot el món, la banda alacantina es prenc un merescut descans després d'un llarg període de composició, gravació i gires. El 2015 Cain's Dinasty es torna a ficar a l'estudi per treballar en una obra que s'allunya de les històries vampíriques per oferir-nos un treball inspirat en el «viatge al centre de la terra» de Jules Verne, o "L'Apocalipsi" de Sant Joan, entre d'altres temes de ciència ficció.

El disc l'obre The Grey Ones, una cançó de pur Power Metall, directe i honest. De base rítmica sòlida i unes guitarres carregades d'intensos riffs de guitarra. Una cançó que ens recorda a bandes com Dream Evil, on la veu de Rubén Picazo és sens dubte, la gran protagonista. Una cançó dinàmica, plena de matisos, capaç de transmetre energia a dojo, captada en part, gràcies a una producció capaç de fer-los justícia. Un àlbum que comença molt bé. El segueix The Roots Of Mankind, on les guitarres de Joaquín Leal i Alex Ramírez, construeixen un mur de so intens, presentant-se com un duo de guitarres ben articulades a través d'una base rítmica cada vegada més intensa. Un tema de gran qualitat, que s'allunya del que hem escoltat de la banda fins ara i que ens mostra una dimensió més d'aquesta banda alacantina. Del millor del disc.

El tercer tall del disc es titula Two Fools Against The World, un tema acústic que arriba als gairebé quatre minuts de durada, on una vegada més Rubén Picazo ens condueix a través d'una melodia càlida de fàcil escolta i harmonies complexes. El segueix Screaming Lungs, moment on les tornades heretats directament del Power Metall Europeu de bandes com Helloween es deixen evidenciar, aclarint qualsevol dubte. Una tornada arriscat demostra la capacitat d'aquesta banda per construir grans melodies. Una banda de gran versatilitat instrumental capaç d'arriscar, sense perdre per això una mica d'identitat.

Llucifer Fall és un petit interludi simfònic, de caràcter atmosfèric que ens acompanya fins a St. John 6:12, una cançó de Power Metall de gran qualitat on les guitarres ens porten grans riffs propers al Thrash Metall. Una tornada enèrgic capaç de transmetre l'energia d'un directe és la gran característica d'aquest tall. Tancant aquest àlbum escoltem el tema que dóna títol a l'àlbum, The Hollow Earth. Una cançó de nou minuts de durada on el tempo va augmentant progressivament i on la secció instrumental adquireix un paper essencial en la construcció d'una cançó on la veu principal impregna d'identitat cada instant.

A manera de regal, els alacantins Cain's Dinasty ens porten 2 Bonus Track que no tenen desperdici. Tonight we Play in Japan i el vell clàssic de Helloween I Want Out, dos regals que no tenen desperdici i que tot seguidor del Power Metall rebrà com una gran oportunitat.

Cain's Dinasty són, sens dubte, una gran banda de Power Metall (o vampiric Metall, com ells mateix s'autodenomina) marcada per un nivell molt per sobre de la mitjana. Una cosa que queda patent en cada un dels seus treballs discogràfics. Només cal fer una escolta als seus quatre treballs discogràfics per descobrir que són una banda capaç de construir un so propi, marcat per la intensitat, l'energia i la tècnica, i que en un circuit marcat per les oportunitats haurien d'estar ocupant grans escenaris i portades de mitjans especialitzats. No defrauda, ​​una banda d'escolta obligada.

ZorroLoko
09/09/2019

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.