SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Arise - 7 Mundos (2012)

Arise - 7 Mundos
Arise logo
España

7 Mundos

Modern Melodic Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Intro
2. Todo en mi Vida
3. Sin Fin
4. Distintos Caminos
5. Una Mirada
6. Arise
7. Prisionera
8. Ser Tu Mismo
9. Cuando la Tierra Grite

Formació

Guitarra: Rafa Esplugues
Bateria: Carlos Guardado
Baix: Vincent Estellés
Guitarra: Carlos caselles
Veu: Estefania Aledo

Crítica

Arise es va formar el 2011 i al cap d'un any d'estar junts, van autoeditar el seu primer treball, un disc que va portar per títol 7 Mundos, que ha passat massa desapercebut dins del panorama nacional. Ara que estan submergits en plena gravació del seu segon disc és un bon moment per recuperar 7 Mundos i fer-li el repàs que es mereix.

Per definir l'estil de Arise podem dir que estan dins del metall melòdic modern, quan dic modern em refereixo a aquesta nova onada de bandes que compaginen el metall contundent amb veus força suaus, però amb els seus moments de força, contrastos vocals sobre uns ritmes intensos i contundents de riffs molt compactes i agressius. Crec que puc utilitzar exemples com In This Moment, Kells o els nacionals Ankor, com sempre salvant les distàncies. Estil que no és el meu fort, encara que sempre va bé anar obrint-se a altres influències.

Després de diverses escoltes 7 Mundos és un disc que entra molt bé, i de seguida trobes seguint els seus ritmes intensos amb els peus i cabotejant. La força del disc és innegable, un dels seus punts forts sens dubte. Aquesta combinació de guitarres amb riffs moderns i contundents acompanyats per una base rítmica potent amb canvis de ritme abundants marcant atmosferes oposades com en "Distintos Caminos".

La veu d'Estefania contrasta amb les composicions per mantenir una dominant melòdica, contrapunt constant en tot el disc. Una veu molt dolça, encara que he trobat a faltar més moments de ràbia. Però això és només una impressió meva, però m'agradaria poder trobarem amb més esquinçats aquí i allà que em facin cridar

Pel que fa als temes tenim talls molt intensos com "Todo En Mi Vida", amb canvis de ritme que et porten l'èxtasi al mig temps sense deixar de tenir-te vibrant o "Sin Fin" single del disc, que ja des del moment que ho vaig escoltar fa temps, em va enganxar des del primer moment. Intens i estripat.

Un altre tema a destacar, el ja comentat "Diferents Camins", més relaxat però alhora molt contundent i "Una Mirada", gairebé comercial, molt directe amb duo de veus, afegint una masculina. "Ser El teu Mateix" amb unes guitarres remarcables i ple canvis d'intensitat tampoc havia faltar aquí.

Intens i directe, 7 Mundos t'entra molt fàcil i et fa passar una bona estona, que no és poc dins de la gran oferta musical d'avui dia entre la qual costa molt destacar. L'únic però que li veig és que per moments li falta aquesta ràbia que et faci cridar i oblidar el mal dia que hagis tingut a la feina. Per tota la resta, si t'agrada el metall modern i melòdic, tens una cita amb Arise.

Sergi Arise "Hell"
28/07/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.