SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Far’N’Hate - Eternal (2017)

Far’N’Hate - Eternal
Far’N’Hate logo
España

Eternal

Metalcore
White Tower Records
2017


Temes

01. Devil in Me
02. Always Overcome
03. Deceivers
04. Born in Sin
05. Relentless
06. Struggle
07. Losing Sight
08. Horizons
09. Deep Down
10. Legacy

Formació

Guitarra: Hernàn Felipe
Guitarra: Nacho Merino
Baix: Jorge Sanmartín
Bateria: Jona de Haro
Veus: Marc Camargo

Crítica

Els catalans Far'n'Hate tornen a la càrrega amb un nou disc titulat "Eternal". Una molt bona proposta per als amants del metalcore, de nou i com a mi m'agrada, amb un toc melòdic.

En aquest disc trobarem un gran treball a nivell de producció i so, veus ben treballades (res d'una simple línia vocal sinó diverses veus i harmonies molt interessants), tornades enganxoses, estructures amb sentit, lletres motivadores, breakdowns potents ... "Eternal "és de fàcil escolta ja que no és un LP massa llarg i sempre et quedes amb ganes de més, repetiràs una i altra vegada. A continuació us explico les meves impressions més destacades.

Comencem amb una intro instrumental titulada "Devil in me" enllaçada sense dilació amb "Always Overcome" que comença potent amb la iniciativa d'en Marc. Seguidament, ens anem a "Deceivers", sens dubte un dels meus favorits i el tema que més m'ha traslladat al paisatge de "Eternal" on imagino caos i desolació; amb estrofes apocalíptiques, un missatge d'autocrítica i una tornada emotiu a dues veus interpretades pel propi Marc sota el meu punt de vista, és dels millors. "Born in Sense" de tempo més ràpid, segueix unes línies més genèriques fins que arriba al min 2.16, a partir d'aquest minut al meu entendre, el tema es capgira i guanya molt. Vam baixar la intensitat i ens vam inundar de calma i pau amb "Struggle", un interludi amb aire nostàlgic i que ens anima a reflexionar, el títol està molt ben escollit. El següent tema sota el nom de "Losing Sight" és un altre dels meus favorits, m'atreviria a dir que conté la tornada més enganxós del disc. Comença a poc a poc i explota amb un riff molt potent, el tema sencer és fantàstic. Arribant al final tenim el que van ser els dos temes presentació d'aquest gran treball, "Horizons" al qual li acompanya un gran videoclip, és un dels temes més canyers del qual destacaria la part entre el minut 1.55 i el 2.10 on les parts vocals són exquisides, incloent melodia i lletra. I per concloure amb el més destacat de "Eternal", arribem a "Deep Down" on podrem escoltar unes estrofes més pesades i del qual destacaria el gran treball melòdic de les guitarres al llarg de tot el tema així com la part vocal en el tornada.

La veritat és que "Eternal" té molt poc de negatiu i poques pegues, em sembla un grandíssim treball amb moltes aspiracions. Tot està molt ben assentat i treballat, personalment, m'encanta la connexió present entre el disseny, la temàtica de les lletres perfectament acords amb la música ... Marc es desenvolupa de forma admirable en camps tant agressius (sense arribar a ser un gutural brut , més aviat diria que amb tocs del nu-metall) com melòdics, aportant frescor i personalitat al projecte. Poden estar molt orgullosos de la feina feta, per a mi sens dubte s'han convertit en una banda clau dins el gènere i un referent nacional.

Estefanía Aledo
06/03/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.