SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Crusade of Bards + Bridge to Nowhere Asociación de Músicos De Móstoles (Móstoles)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Zenobia + Debler Eternia Panda Club (Madrid)

Kiss the Night (Tribute to Paul Stanley) El Col·leccionista (Barcelona)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Grailknights - Knightfall (2018)

Grailknights - Knightfall
Grailknights logo
Alemania

Knightfall

Power / Heavy Metal
Intono Records
2018


Temes

1. Into the Abyss of the Grail 00:56
2. Pumping Iron Power 03:53
3. Cthulhu 03:31
4. Black Spider's Web 04:27
5. Grailskull Asylum 05:19
6. March of the Skeletons 04:22
7. Shadow of the Mountain 03:44
8. Laser Raptor 3D 03:26
9. Ghost Town 04:36
10. Book of a Hero 04:33
11. Knightfall 04:49

Formació

Veu, guitarra: Sir Optimus Prime
Guitarra: Sovereign Storm
Guitarra: Earl Quake
Baix: Count Cranium
Bateria: Lord Drumcules

Crítica

Aquests bojos de Hannover, o com ells s'autoproclamen, de Grailham City, estan de tornada després de quatre anys de silenci. Ho fan amb el seu cinquè disc disc, Knightfall.

Abans de continuar cal apuntar que si el teu sentit de l'humor no és molt ampli potser hagis de oblidar-te d'aquesta banda de rikis esbojarrats que es vesteixen de superherois i que segons podem veure en el primer single d'aquest treball ja s'han fet les seves pròpies figures, al més pur estil dels Venjadors de Marvel, els herois de DC o els Màsters de l'Univers per als més curtits. És una banda paròdia del món dels còmics portada al pla de l'heavy / power. I a més ho fan realment bé, però qualsevol atismo de banda seriosa mai l'han tingut.

En aquest treball tornem a trobar-nos amb altres que es mouen molt bé en el power i heavy clàssic amb potents melodies més o menys molt enganxoses que et fan passar una bona estona i una bona dosi d'èpica. A més per a aquest disc han comptat amb la col·laboració de Joakim Brodén de Sabaton, en un tall, un plus extra per al disc.

Realment dels onze talls que componen el disc, algú podria treure per pujar la potència del disc, però en general es deixa escoltar molt bé i sobretot et treu somriures i això de nou, és una cosa que Grailknights ho fan en cada disc!

"Pumping Iron Power" és el primer tema, al marge de la intro i sens dubte és el gardela del disc. S'han tret un tema enorme ia sobre amb la col·laboració de Joakim de Sabaton que se suma a les veus de Sir Optimus Prime, sí, no m'he equivocat. Tema power de molt bon rotllo, enganxós i addictiu. Recomano no perdre el videoclip. Tan absurd com la banda, mal fet a propòsit, tot un revival dels 90. Temazo que a moltes bandes els agradaria tenir en els seus discos.


"Cthulhu" i "Black Spider s Web" mantenen l'aire power al disc, temes ràpids i potents de molt bon octanage. Altres temes que mereixen ser remarcats són la més fosca "Grailskull Asylum" i la divertida "March Of The Skeletons", un altre dels talls que més m'agraden d'aquest treball. I finalment "Shadow Of The Mountain", mig temps accelerat que pega fort i guanya amb les escoltes.

Un disc que si bé no passarà a la història com una peça clau en la història del metall, però que manté la bona línia de Grailknights i si metall friki. Per a una de les bandes que mereixen ser seguides i que a sobre tenen un punt diferent a la resta.

Sergi Arise "Hell"
23/07/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.