SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Vhäldemar - Against All Kings (2017)

Vhäldemar - Against All Kings
Vhäldemar logo
España

Against All Kings

Power / Heavy Metal
Fighter Rec.
2017


Temes

1. Metalizer 03:28
2. Old King's Visions (Part V) 03:57
3. Against All Kings 03:58
4. Eye for an Eye 03:43
5. I Will Stand Forever 03:45
6. Vulcano 00:33
7. Howling at the Moon 04:40
8. The Last to Die 04:31
9. Walking in the Rain 04:25
10. Rebel Mind 04:44
11. Titans in D Minor 02:11

Formació

Veu: Carlos Escudero
Guitarra - Pedro J. Monge
Teclats - Jonkol
Bateria - Jandro
Baix - Raúl Serrano

Crítica

Dir Vhäldemar és tornar a records d'anys pretèrits en els quals un servidor vivia més temps al carrer Tallers de Barcelona (parell els que no coneguin aquest carrer, és on es concentraven el 99% de botigues de discos a la Ciutat Comtal) comprant discos de Power que en cap altre lloc. És tornar a temps en què el Power ho omplia tot i sortien bandes fins a sota les pedres. Ara tot i que segueix estant una mica estigmatitzat per molts segueix aixecant passions i omplint sales com pocs estils.

Vhäldemar ens va enganxar a molts a inicis dels 2000 amb dos discazos i per sort han seguit al peu del canó amb més o menys continuïtat, menys que la que a molts ens agradaria. De fet tornen 4 anys després del seu últim treball Shadows Of Combat, disc que juntament amb els anterior són insignificants amb els que ens han preparat amb Against.

Against All Kings és el seu muejor treball de lluny i un dels millors discos d'aquest any a nivell nacional i internacional. Es em pot titllar d'excessiu, però com en altres ocasions ha passat ... es tracta d'una banda nacional i clar, ¿perquè anem a donar-li el valor que té? Si ho hagués tret Helloween amb Kiske i Hansen pel mig estaríeu en ple orgasme indefinit fins que Avantasia tragués algun disc i seguir amb el orgasmiados.

Vhäldemar s'ha guanyat el poder manar a la resta de bandes "grans" en moments baixos a prendre pel cul d'una vegada.

Emmarcats en la seva habitual Power alemany a Against All Kings ens porten 11 grans temes plens d'heavy / power d'alt octanatge, del millor que he escoltat en anys. I a sobre sense anar-se'n per les branques, només fent el que hem mamat tots durant anys, heavy metal i power metall de les millors bandes. Han sabut ficar grans temes influenciats per estils de bandes com Judes Priest, Manowar, Gamma Ray o Edguy en noves composicions fresques i potents, déu n'hi do.

Deasde "Metalizer" que ens obre boca amb un tema molt pesat i clàssic digne de qualsevol banda de la NWOFHM, però és amb 1366 "Old King visions" on t'adones que alguna cosa gran s'amaga darrere d'aquest plàstic. Gardela power com no havia escoltat en anys! Rompecuellos a nivell muscular i gargantero! Que no pots deixar de cantar fins quedar-te sense veu!

Les guitarres del senyor Pedro J. Monjo són tremendes ia sobre perseguides pels teclats de Jonkol ja et deixen sense alè!

Per si fos poc et deixen anar el tema que dóna títol al disc, "Against All Kings", heavy èpic propi de Manowar, una hòstia en tota la cara!

¿Que més destacar? "I Will Stand Forever" pesat i enganxós o "Howling At The Moon" osties power com pans, aquesta última amb unes guitarres afilades que tallen l'aire.

Sergi Arise "Hell"
26/12/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.