SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Darknoise - El Eco del Huracan (2018)

Darknoise - El Eco del Huracan
Darknoise logo
España

El Eco del Huracan

Alternative Metal
Autoproducido
2018


Temes

1. El Eco del Huracán
2. Fuego
3. Sin Equipaje
4. Tras el Cristal
5. Salvaje
6. Una Vela por Quemar
7. Tu Final
8. Ángel Puro
9. La Salida
10. Tus Huellas

Formació

Veu: Jesús Maciá
Baix: Luis Armero
Bateria: José David Manzanares
Guitarra: Antonio Murcia
Guitarra: Alberto Egea

Crítica

La banda de Metall Alternatiu Darknoise ens presenta el seu tercer disc d'estudi. Des de la ciutat de Múrcia ens arriba El Eco del Huracà, un treball que pot presumir de posseir un so propi lluny ja de les múltiples influències que els van veure néixer. Deu talls d'autèntic Metall Alternatiu d'impacte honest i la maduresa que la seva trajectòria avala. A més de la seva contundència, una altra de les característiques d'aquesta banda és l'ús del castellà com a canal de transmissió per uns textos profunds carregats de missatge.

L'àlbum l'obre el tema que dóna títol al disc. "El Eco del Huracán", demostra com executar un riff de tonalitat baixa i ple de presència, on les harmonies vocals projecten la intensitat d'un tema que ens adverteix que estem davant d'un disc que donarà molt de què parlar. La base rítmica es presenta davant nosaltres de manera contundent i crua, destacant la tasca de Luis Armero al baix. El segueix "Fuego", on el baix torna a tenir un especial protagonisme. Un tema ràpid on les harmonies vocals aporten més profunditat a una cançó que enganxa des de la primera escolta. Una cançó directa que resumeix l'actitud de Darknoise.

"Sin Equipaje", tercer tema d'aquest LP, és un tall amb gran presència del doble bombo. Una execució de manual, perfectament encaixat a un tempo reposat que construeix una cançó de clares influències de bandes com Sober. Amb "Tras del Cristal" la banda murciana ens mostra la seva versatilitat a l'hora de transmetre emocions a través de les seves composicions. Un tema amb influències de bandes com A Perfect Circle o Tool. Una melodia plena de matisos i arpegis que construeixen un mig temps d'escolta obligada.

Amb "Salvaje", Darknoise endureixen el seu so a través de la bateria de José David Manzanares. Artífex absolut del so d'aquest tema, mentre que les guitarres d'Antonio Múrcia i Alberto Egea transmeten un mur de so cru de gran riff. A "Una Vela Per Quemar" la banda aclareix qualsevol indici de dubte sobre les seves influències musicals. I és que, en aquest tall, l'herència del so de bandes com Sober és més que palpable. Una cosa que es reforça en escoltar el timbre de veu de Jesús Macià. Un vocalista de gran qualitat i actitud capaç de projectar en cada cançó l'energia que mereix. El segueix El teu Final, un tall cru i enèrgic que és una continuació directa del tema anterior.

Amb "Ángel Puro" ens arriba la mostra de la versatilitat d'aquesta banda. Una balada acústica on Darknoise demostra com construir una cançó pausada, càlida i plena de matisos i textures, sense perdre per això la identitat d'aquesta banda de Metall Alternatiu. El segueix "La Salida", un dels temes més directes d'aquest disc) ja ens deixen amb el final del disc. Guitarres molt distorsionades i una base rítmica d'infart formen un tema que recorda a bandes de Metall Americà com Rev Theory. "Tus Huellas", és el tema que tanca aquest disc. La cançó més treballada del disc on Darknoise combina de manera equilibrada seccions acústiques amb guitarres esquinçades. Sis minuts de durada per a una melodia que recopila les múltiples facetes d'una banda que ha vingut per quedar-se.

Darknoise, ens porta un LP compost per deu temes directes que recull la voluntat de seguir assentant la seva trajectòria en aquest país. Un disc honest de Metall Alternatiu que recull clares influències de bandes com Skunk DF o els ja citats, Sober, però que s'atreveix a fer un pas més enllà, apostant per un so personal.

ZorroLoko
01/08/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.