SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Lords of Black - Alchemy Of Souls, Pt. 1 (2021)

Lords of Black - Alchemy Of Souls, Pt. 1
Lords of Black logo
España

Alchemy Of Souls, Pt. 1

Modern Melodic Metal
Frontiers Music srl
2021


Temes

1. Dying To Live Again
2. Into The Black
3. Deliverance Lost
4. Sacrifice
5. Brightest Star
6. Closer To You Fall
7. Shadows Kill Twice
8. Disease In Disguise
9. Tides Of Blood
10. Alchemy Of Souls
11. You Came To Me (Piano Version)
12. You Came To Me (Japan Bonus Track)

Formació

Guitarra: Tony Hernando
Veu: Ronnie Romero
Baix: Dani Criado
Bateria: Jo Núñez

Crítica

Poc temps ha passat des que Lords Of Black, ens presentaran el seu àlbum "Icons Of The New Days". Es veu que aquesta situació d'incertesa els ha aportat lucidesa a nivell musical, perquè el passat 6 de novembre, en plena pandèmia ens porten "Alchemy Of Souls, Pt. 1", el quart treball discogràfic de la seva carrera, àlbum en el qual podem escoltar un Ronnie Romero en ple estat de forma. Un disc exquisit per als amants de l'Heavy Metal clàssic.

L'àlbum l'obre Dying To Live Again, i des de la primera escolta ja ens podem lliurar sense condicions a ell. Sense excuses i sense compassió. Un perfecte equilibri entre les harmonies i la cruesa de l'Heavy Metal més intens ens fa recordar els millors instants de l'gènere. Una base rítmica sòlida i unes guitarres afilades construeixen una cançó de gran nivell. El segueix Into The Black, moment on la banda decideix treure-li encara més energia a unes guitarres elèctriques que semblen estar disposades a crear un so propi. Ronnie Romero no defrauda, ​​i és capaç de fer seva tota aquesta allau d'energia i actitud.

El tercer tall de l'àlbum es titula Deliverance Lost, i amb ell, un dels millors moments d'aquest disc. Una cançó que des del principi ja mostra molt múscul. Heavy Metal de gran octanatge, un so pesat i ple de força on Ronnie Romero treu pit i presumeix de la seva veritable potencial com a vocalista. En Sacrifice, la banda madrilenya, ens mostra un tema on els teclats són els veritables protagonistes d'aquest passatge sonor. En aquesta cançó, les guitarres dibuixen un espiral d'harmonies de gran qualitat.

Amb Brightest Star, Lords of Black només ens demostren que la seva capacitat compositiva es troba en un veritable ascens. Una cançó sòlida marcada pels constants canvis de ritmes i les denses atmosferes properes a l'Power Metall Europeu. No necessito més d'aquest àlbum per adonar-me que estic davant un dels millors discos de Metall dels últims anys. En Closer To You Fall tornem a trobar-nos a una banda capaç d'articular de manera mestra tot el potencial melòdic a través d'una proposta enèrgica i plena de ràbia i actitud.

Shadow Kill Twice, és el setè tall d'aquest disc i sens dubte, la joia per antonomàsia d'aquest treball discogràfic. Un tema equilibrat, capaç de transportar-nos a una atmosfera densa marcada per unes guitarres plenes d'agressivitat i actitud. Sens dubte, Tony Hernando ha sabut fer d'aquest treball la seva gran obra. Una cançó on les guitarres no permeten cap tipus de treva. Un tema superb per escoltar amb atenció. En Disease In Disguise, Lords of Black no dubten a treure el millor de si des del primer segon. La banda sembla no haver aportat cap tema mediocre al llarg d'aquest treball, i això només denota estar vivint un gran moment de creativitat.

Amb Tides Of Blood escoltem una cançó molt rica a nivell instrumental, una cançó que pren sense pietat tota la intensitat de l'Heavy Metall Clàssic que tan bé domina Ronnie Romero. Tancant l'àlbum escoltem el tema que dóna títol a l'àlbum. Un tema complex, ple de matisos que segur que no defraudarà a cap amant de l'Heavy Metall Clàssic.

Lords of Black ens presenten amb Alchemy Of Souls, Pt. 1, el que, al meu entendre, és el millor disc en molts anys, i mira que porto anys ficat en això. Un disc que recupera l'essència de l'Heavy Metall Clàssic. Sense adorns, no calen, actitud i qualitat en cada segon que conformen aquesta obra d'art. Un disc que no té ni un sol instant fluix. Un àlbum d'escolta obligada.

ZorroLoko
08/05/2021

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.