SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Padre Cuervo - Padre Cuervo (2022)

Padre Cuervo - Padre Cuervo
Padre Cuervo logo
España

Padre Cuervo

Stoner / Rock / Metal
Maldito Records
2022


Temes

1. La Soga
2. Chacal
3. The Cookbook for the Destruction
4. You Can_t Escape from Hell
5. Encrucijada
6. November Bones
7. Corona de Astas
8. Don’t Steal
9. El ídolo
10. Cheer With Your Guts
11. What I Owe You
12. La Voz del Fuego
13. Cuervos de Polvo

Formació

Veu i Guitarra: César Arroyo
Guitarra: Fernando Rodríguez
Baix: David Peña
Bateria: José María Roldan

Crítica

Estem davant del primer treball discogràfic del nou projecte de César Arroyo, conegut pel seu pas per Nocturnia i Dulcamara. Per això, s'ha ajuntat amb José Roldán a la bateria (Nocturnia, Easy Rider), Ferdy la guitarra (Kabalah) i Peña al bajo (Redención), per portar-nos Padre Cuervo, un àlbum de sons foscos i ritmes pesants propers a l'Stoner i al Hard Rock.

El disc arrenca amb “La Soga”, un tema de ritme pausat, veu esquinçada i so potent. Molt potent. Guitarres crues i una base rítmica molt dinàmica són el principal indicador daquesta proposta. El segueix Chacal on la banda segueix apostant per la seva proposta intensa. En aquest cas, el so de les guitarres s'endureix encara més combinant a la perfecció la rudesa de l'Stoner amb unes harmonies equilibrades. La tornada és digne de menció.

Amb el tercer tema d'aquest àlbum, arribem el primer tall en anglès del disc “The Cookbook for the Destruction”, de tempo pausat, però destil·lant desert i al·lucinògens segon rere segon. És inevitable recordar-se de bandes com Kyuss en escoltar una cançó com aquesta. A “You Can't Escape from Hell” seguim amb les cançons en anglès, sense perdre gens ni mica d'actitud i energia. Amb unes guitarres més dures que l'escoltat fins ara, Padre Cuervo, amb un so més Garage Rock ens porta una cançó enganxosa.

Cruïlla és el cinquè tall d'aquest àlbum. De nou ens porta un mig temps de so dolç que contrasta radicalment amb una tornada salvatge. No té malbaratament. Amb “November Bones” la banda recupera el so més salvatge heretat directament del millor del Stoner Rock més anyenc. El so més cru s'ha reservat per a aquesta cançó, una cançó salvatge que fa olor de directe.

A “Corona de Astas” i “Don't Steal” tornem a escoltar aquest Hard Rock directe, com un cop de puny. Replet de clares influències a les grans llegendes del Hard Rock, Padre Cuervo ens porta una proposta honesta i intensa. A “El ídolo” tornem a aquestes cançons plenes de canvis de ritme i tempo, on la suavitat s'equilibra amb la intensitat salvatge que aquests músics són capaços de facturar. El segueix Cheer With Your Guts, una cançó melòdica i salvatge amb clares influències del Punk Rock de la vella escola, cosa que s'agraeix.

A “What I Owe You”, Padre Cuervo ens porta el tall més salvatge del disc. Un tema d'atmosfera pesada i densa, d'aquells que no et pots deixar de treure del cap. Brutal. A “La Voz del Fuego” i “Cuervos de Polvo” la banda posa tota la carn a la graella sense cap tipus de complex. Cançons salvatges que posen el fermall final a un disc de so cru.

Padre Cuervo ens porten un àlbum directe a la boca de l'estómac, d'aquells que et deixen sense respiració. Un disc ple de cançons que fan olor de carretera secundària, paisatges desèrtics i núvols de marihuana. Una banda que promet molts grans moments.

ZorroLoko
06/06/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.