SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

REYLOBO - Infinito (2023)

REYLOBO - Infinito
REYLOBO logo
España

Infinito

Heavy Metal
CD Music
2023


Temes

1. Lux Aeterna
2. Hijo De Las Estrellas
3. Hidalgo
4. El Hambre
5. Duelo
6. En Las Fauces Del Lobo
7. Valeria
8. Un Reflejo De Mí
9. Universo
10. La Escalera De La Creación
11. El Adversario

Formació

Veu: Nacho Fernández
Baix: Wenceslao Miralles
Guitarres: Pedro Gallego
Teclats: Miguel Terralba
Bateria: Guillermo Barranco “Momo”

Crítica

La banda Múrcia de Heavy Metal REYLOBO ha aparegut a l'escena per demostrar-nos com elaborar un àlbum solit de veritable Metall. Després del seu debut, cap a l'any 2019, titulat “El Octavo Pecado”, els murcians REYLOBO construeixen una sòlida carrera musical amb la ferma intenció de fer-se un merescut buit entre el panorama del Heavy Metal cantat en la llengua de Cervantes.

“Infinito” és el seu segon treball discogràfic, disc amb què han tornat a comptar amb el suport d'Alberto Rionda, elevant el seu nivell compositiu fins a esferes molt superiors a la mitjana. "Infinito" suposa el pas ferm d'una jove banda formada per músics veterans a través d'un so madur i sòlid capaç d'equilibrar a la perfecció el sentit estètic d'unes melodies treballades amb la intensitat del millor Power Metal internacional. Onze talls enèrgics componen aquest “Infinit”, l'àlbum definitiu d'una banda que encara té molt per mostrar.

L'àlbum l'obre “Lux Aeterna”, un tema enèrgic i desbocat, ple de tècnica i melodia on una secció rítmica ben greixada ens remou segon rere segon. El paper dels teclats és una altra de les grans característiques del tema. Uns teclats ben construïts i plens de presència seran una de les dades d'identitat de tot aquest àlbum.

Repetint aquesta fórmula de metall intens amb grans influències del Power Metall europeu arribem al segon tall de l'àlbum, titulat, “Hijo De Las Estrellas”, on la tornada enganxosa és el gran valor d'aquesta cançó. Sens dubte, la tasca de les guitarres és digna d'esment per a una d'aquelles cançons que, sens dubte, formaran part de cadascun dels directes.

El tercer tall d'aquest àlbum es titula “Hidalgo”, on compten amb el vocalista de la banda Saurom, Miguel Franco, que juntament amb Nacho construiran una estructura vocal, mostrant-nos la millor tornada de tot l'àlbum. Una de les millors cançons de tot aquest disc, i un moment àlgid a la cursa de la banda murciana. La proposta, lluny de decaure, comença a agafar envergadura cançó rere cançó. A “El Hambre” la cançó es torna més densa i crua. Una cançó de tempo més relaxat on les guitarres són les grans protagonistes d'aquesta proposta. Per a aquest corre, el convidat d'honor és Leo Jiménez. Una col·laboració que aporta a la cançó una identitat pròpia plena de caràcter i actitud.

"Duelo" és el cinquè tall d'aquest disc. Amb una introducció marcada per un violí, de nou, són els teclats els encarregats d'arrossegar-nos per un univers musical on les tornades ens atrapen des de la primera escolta. Unes harmonies equilibrades a la perfecció amb una base rítmica intensen capaces de construir un clima èpic i ple de misticisme. Ens fiquem de ple “En Las Fauces Del Lobo”, moment on les guitarres afilades ens mostren uns riffs intensos i potents. Unes guitarres plenes de personalitat que, juntament amb els teclats, dibuixen el veritable so de REYLOBO.

El setè tall d'aquest àlbum es titula "Valeria", i per a mi, la peça central de tot aquest àlbum. Una cançó dedicada a la memòria de la filla de Momo, on la banda transmet tota la seva capacitat per construir una cançó emotiva, càlida i emocional, plena d'actitud i virtuosisme. La cançó que va servir com a primer avenç del disc, compta amb unes guitarres de luxe i una secció rítmica d'infart. Una obra dart. El segueix “Un Reflejo De Mi”, una cançó més intimista i introspectiva on REYLOBO ens mostra la versatilitat dels seus músics per construir grans cançons.

El novè tall d'aquest àlbum es titula “Universo”, una cançó digna d'esment ja que resumeix a la perfecció la capacitat d'aquesta banda per construir temes d'autèntic Power Metall més enllà de les modes. Una cançó ràpida i directa, marcada per uns arranjaments superbs. Del millor del disc. El segueix “La Escalera De La Creación”, cançó que compta amb el suport de Rafael Lázaro. Moment on els teclats i les guitarres tornen a construir el so que caracteritza REYLOBO. Tancant aquest àlbum escoltem “El Adversario”, un altre gran moment per a les guitarres sòlides i els teclats. Una cançó amb una base rítmica d'infart que ens fa recordar les millors bandes del gènere. Un tancament perfecte per a un disc de gran nivell.

REYLOBO ens presenta amb “Infinito” la mostra que estem davant d'una gran promesa del Heavy Metal cantat en castellà. La banda Múrcia ens mostra un àlbum sòlid i ple d´identitat que ens augura un futur molt prometedor. Un disc descolta obligada per a qualsevol amant del gènere.

ZorroLoko
19/07/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.