SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Maldia - Maldia (2012)

Maldia - Maldia
Maldia
Maldia logo
España

Maldia

Heavy Metal
Autoproducido
2012


Temes

1. Bajo mi cama 03:53
2. Trozo de ti 05:01
3. Slayed 04:14
4. Canción sin voz 05:16
5. 1984 05:15
6. Demacrado reflejo 03:05
7. La noche 03:05

Formació

Veu: Neme López
Guitarra: David Vellé
Guitarra: Jesús Varela
Baix: Ángel Boquete
Bateria: José Antonio Salvador

Crítica

Maldia, banda de heavy metal gallec, formada en 2006 s'atreveix amb una proposta interessant, que si bé a primera escolta pot deixar-te una mica indiferent, amb la segona i tercera reproducció t'atrapen entre els seus gola, guitarres i aguts vocals.

Des de Lugo i amb molta canya ens presenten el seu nou treball d'estudi amb set temes. Entre ells, títols com como "Canción sin voz", "Noche" i "Bajo mi cama".

Amb un fraseig de baix, Maldia comença fort amb "Bajo mi cama". Un tema amb molta tralla, tant a nivell guitarrer com a vocal. Neme ja demostra un gran registre i control en la melodia i les tessitures mitjanes i altes. "Trozo de ti" té una màgia enganxosa, és un d'aquestes cançons que se't s'incrusten en la ment. Influències clares de Pantera i el thrash noventero. Una barreja molt interessant la que ens ofereix Maldia. "Slayed" demostra la vessant més internacional. Línies clàssiques del metall de Helloween i Gammaray són patents en aquest últim. No podia faltar la balada acústica, i ens arriba de la cambra títol "Canción sin Voz". Nostàlgia, sentiment, senzillesa. El tema acaba igual que com va començar, nostàlgia, sentiment, senzillesa. "1984" i "Demacrado Reflejo" no presenten un canvi estilístic en la línia de Maldia. Molt present el thraseo contundent amb línies altes de Neme. En diverses ocasions m'ha recordat l'últim treball de Leo, "Animal Solitario". Temes especials per a dies de foscor, ira i alleujament. "La Noche" torna a recuperar interès en la melodia i la tornada, cosa que agraeixo. Sense perdre la base thrasher, Maldia no té cap tipus d'inconvenient en afegir ingredients tant del power com l'heavy clàssic.

Maldia es presenten forts i decidits en el seu projecte. Potser els falti tadavía una mica de rodatge i obtenir una marca més característica, però els de Lugo van per molt bon camí. Des Satan Arise estarem atents a les seves properes passes.

Topillo
16/10/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.