SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Semper - Alter Ego (2013)

Semper - Alter Ego
Semper logo
España

Alter Ego

Groove Metal
Down Music
2013


Temes

1. Miseria
2. A Sangre Fría
3. El Mundo En Ruinas
4. Ecos
5. El Edén
6. Caronte
7. No Necesito
8. Amnesia
9. Quimera
10. Exilio

Formació

Veu: Gabriel Pérez
Guitarra: Rafael Pérez
Guitarra: Tomás Galván
Baix: Adrián Hernández
Bateria: Borja Miranda

Crítica

No és molt comú en el nostre territori trobar bandes que practiquin un estil proper al DeathMetal melòdic en castellà. Fent-ho més amb talent i qualitat.

Així ho mostren Semper amb Alter Ego. Un àlbum de 10 temes amb un so consistent i pesat. Recordant grups internacionals com podrien ser Lamb Of God i fins i tot pantera amb el toc personal Semper.

Les cançons estan escrites totalment en castellà i això és el més especial en aquest àlbum. Una proposta arriscada internacionalment però efectiva ja que el so d'aquest àlbum és excel • lent.

Els temes que componen aquest alter ego destaquen per la potent base rítmica. Algunes floritures pel mig, sense arribar a saturar i diversos solos ben elaborats. Veu gutural, entrellaçada amb alguns melòdics esquinçats encaixant a la perfecció.

Un àlbum que a primera escolta es pot fer espès però a mesura que transcorre s'aprecien els acurats detalls que componen aquest treball amb precisió i professionalitat.

Des de les palmes de gran canària Semper han posat totes les seves forces en crear un producte de qualitat. L'esforç admirable queda reflectit en aquest Alter Ego.

Un àlbum que despunta en l'àmbit nacional sense res a envejar a les bandes d'alt standing a les nostres terres.

A destacar els temes 'Miseria' amb què obren aquest àlbum seguit de 'A sangre fría', 'No necesito', la commovedora lenta 'Caronte' i el devastador tema 'Exilio' que tanca l'àlbum.

Ahbyss
28/03/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.