SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Trashnos - Crimental (2014)

Trashnos - Crimental
Trashnos logo
España

Crimental

Power / Heavy Metal
Autoproducido
2014


Temes

1. Parte I - Capitulo 1 - I – Despierta
2. Parte I - Capitulo 1 - II - Tan Sólo Un Hombre
3. Parte I - Capitulo 2 - Tiempo De Odio
4. Parte I - Capitulo 3 - En Nombre Del Miedo
5. Parte I - Capitulo 4 - El Ladrón De Sueños
6. Parte II - Capitulo 5 - El Edén
7. Parte II - Capitulo 6 - I – Cautivo
8. Parte II - Capitulo 6 - II - El País Dorado
9. Parte II - Capitulo 7 – Supremacía
10. Parte III - Capitulo 8 - No Retorno
11. Parte III - Capitulo 9 - La Habitación
12. Parte III - Capitulo 10 - Falso Recuerdo

Formació

Veu, guitarra: Markos
Guitarra: Mou
Baix: Mella
Bateria: Iván

Crítica

Bàrbara aportació d'aquesta històrica banda gallega, amb quatre discos ja al mercat, una maqueta, un maxi single i alguna que altra col • laboració i recopilació, per no parlar de la infinitat de concerts i festivals en què ha participat des que va donar a llum, allà per l'any 1995.


El que tenim entre mans és un disc conceptual amb una barreja de trash i power amb tocs d'heavy metall marca de la casa. La influència trash està sobretot en les harmonies, molt dures i pesades, acompanyades per una veu aguda i unes melodies que li donen aquest toc càlid més propi del power. Tècnicament el disc és irreprotxable, cosa que no és d'estranyar veient la veterania del grup. El so és bo, molt més contundent i treballat que qualsevol disc anterior.


El títol del LP ens arrossega cap el seu concepte, influenciat directament per la literatura distòpica del segle XX, concretament per Orwell i el seu 1984, on apareix aquest concepte de "Crimental" com a crim de pensament. Totes les lletres giren al voltant d'aquesta idea de control exhaustiu i de mort ideològica i existencial. La veritat és que la cosa dóna de si, i és un encert portar a col • lació certes idees que no per velles estan exemptes de sentit en l'actualitat.


Cal dir que el disc està estructurat en tres parts. Pel que fa als temes és un disc molt cohesionat. De fet, hi ha temes que s'ajunten amb el següent o que provenen de l'anterior. Per començar, "Despierta" ens sorprèn de cop i ens imposa de principi la duresa que té el disc. Tot seguit "Tan sólo un hombre", un dels millors temes, molt canyer i molt complet. "Tiempo de odio" és una altra entrega molt trash i potent que enllaça amb "En nombre del miedo", el començament recorda molt a bandes com Kreator i el seu esdevenir té la potència de grups com Muro. La primera part acaba amb "El ladrón de sueños". Cançons com "Edén" o "Supremacía" tenen aquests ritmes de power que barrejats amb la canya i pesadesa de riffs com els de "Cautivo" donen originalitat a la banda. Amb "No Retorno" i "La Habitación" arribem al tema que tanca el disc, "Falso Recuerdo", i ho fa amb un ritme més assossegat que la resta inspirant nostàlgia.


En conclusió, obra de molta qualitat tècnica i musical amb un èmfasi temàtic de molt alt nivell. Gran treball que segur els donarà una empenta i els portarà meritòriament per tota la geografia espanyola en els pròxims mesos.

Krápula Néstor
09/04/2014

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.