SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Cotard - Ojibwa (2016)

Cotard - Ojibwa
Cotard logo
España

Ojibwa

Heavy Metal
Autoproducido
2016


Temes

1. Canción de Cuna
2. Al Despertar
3. La Noche De Los Tiempos
4. Mi Hora
5. Cae...
6. Desde Aquí Hasta El Sol
7. Culpable
8. Será Tarde
9. Extraño Conocido
10. Contra El Muro
11. Delirio Nocturno

Formació

Veu: Celia Noguera
Guitarres: Carlos Sánchez
Baix: Javier López
Bateria: Pedro Maza

Crítica

Tinc a les mans el disc debut d'aquesta jove banda madrilenya formada per Celia Noguera a la veu, Carlos Sánchez (guitarres), Javier López (baix) i Pere Maça (Bateria), compost per onze temes que com és norma en la meva manera de escriure començament a detallar en les següents línies.

Després d'una intro una mica sinistra titulada "Canción de cuna", comença el primer tema pròpiament dit "Al Despertar" amb un inici on el baix és el protagonista, ens endinsa en la seva estructura de metall melòdic amb nombrosos tocs progressius, i on m'agraden molt dues coses: una tornada realment enganxós i sobretot la versàtil i poderosa veu de Celia, gran descobriment per al nostre metall nacional, conformen un tema que entra fàcilment i que de segur estarà en els futurs directes d'aquesta gent.

La següent a caure "La Noche De Los Tiempos", té un tempo pesat i realment heavy que s'alterna amb moments una mica més calmats, i on la tornada sent concís casa bé amb el que volen expressar en la peça, bon només per a un tall una mica més fosc amb veus guturals incloses en alguns moments, però que igualment és de fàcil escolta.

"Mi Hora" té un inici bastant progressiu amb orgue Hammond inclòs, i on torno a destacar la veu de Celia realment heavy i que arriba molt bé als aguts, la seva part central sense ser espectacular no defrauda, ??destacar també la base rítmica contundent i que acompanya molt bé a la seva veu solista.

"Cae" em sorprèn amb un inici country per a un tema marcadament rocker i que contrasta en gran amb l'escoltat, el millor la tornada magníficament cantat per Celia i on tornem a escoltar en alguns moments la veu gutural d'uns dels convidats del disc Pablo Alobera .

Entrant ja en el següent tall "Desde Aquí Hasta El Sol" torna el metall melòdic on amb si apreciar la precisa base rítmica, i on destaca una bona melodia de guitarra que ens porta a un altre dels millors tornades del plàstic que es queda fàcilment a la cap, i on també vull destacar el bon sol de Carlos.

"Culpable" és un altre tema netament rocker on la veu de Celia es desenvolupa realment bé i borda altre tornada amb ganxo que acompanya realment bé a una composició en la qual torna a brillar la seva guitarra amb clars aires de blues, reconec que aquest tipus de temes no són del meu estil, però he de reconèixer que aquest en concret sona francament bé.

"Será Tarde" comença amb les guitarres acústiques acompanyant a la bonica veu del seu frontwoman per un mig temps on podem comprovar el versàtil que és el seu cantant Celia, passant de la suavitat del seu inici a la veu més heavy de la seva part final.

“Extraño Conocido" segueix per la senda del rock recordant fins i tot a bandes com OBUS sobretot en la seva tornada, destacar la seva part instrumental realment currada i en la qual en algunes parts fins i tot té una mica de funky i bosa nova, em sembla bé que vulguin ficar coses diferents, però això ja s'escapa bastant del que és el meu gust musical.

A "Contra El Muro" ens trobem amb la col·laboració més coneguda dins del llarga durada, Oscar Sancho (LUJURIA) presta la seva veu en una altra composició de marcat caràcter rock / metall que em recorda a les grans bandes nacionals dels vuitanta com Baron Rojo, els esmentats OBUS i companyia que mai han estat sant de la meva devoció.

Ja per tancar un treball que m'ha deixat sensacions oposades, podem gaudir de "Delirio Nocturno" sens dubte de les més heavys del rodó i amb un altre de les tornades que més m'han agradat, excel·lent la tallant i potent base rítmica i el seu sol, curt però amb feeling, sent aquesta amb la que més he gaudit costat de la primera de tot l'escoltat.

Com a resum bon disc debut d'aquesta banda Madrilenya on primen les cançons més properes al rock que al metall, en el meu cas lògicament m'agradaria que seguissin pel camí de les més heavy's en un futurible segon treball, atès que és el que em agrada i he gaudit més de la seva proposta, però en qualsevol cas, em porto la grata sorpresa d'una gran veu que pot tenir un lluminós futur en la nostra escena, Celia Noguera i que per ser un primer treball sona potent i amb una bona producció.

Bruno Molina
16/02/2017

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.