SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Drakum - Around The Oak (2011)

Drakum - Around The Oak
Drakum logo
España

Around The Oak (Demo)

Folk Metal
Autoproducido
2011


Temes

Around the Oak 04:00
2. Absinthe 03:16
3. The Wanderer 03:57

Formació

Veu: Javi Crosas
Guitarra: Marc Martínez
Guitarra: Feni
Violí: Caleb
Baix: Alicia Escartín
Teclats: Paula Mykhaylychenko
Bateria: Conrad Soler

Crítica

Algun es durà les mans al cap al veure que havent passat l'equador del 2013 aparegui ara amb una review del Around The Oak que Drakum va treure fa bastant , però tot té una explicació . Les primers discos que incloíem a Satan Arise no tenien reviews, és a dir , només mostràvem la informació del disc i una puntuació . D'aquesta època era la Demo de Drakum i donada la proximitat que he tingut la sort de tenir amb aquesta banda , amb l'actual actualització del sistema del web no la podia deixar fora . Així que ... aquí va la crítica ...

Les casualitats de la vida ... no puc ser 100% objectiu amb aquesta banda . Per motius casuals he vist la seva evolució des que Marc , guitarra i fundador de la banda començava a buscar companys de viatge per aquest projecte . Coses de treballar junts .

Around The Oak està format per tres talls gravats és F2F Studios que suposen el primer treball en estudi de la banda . Una demo que té un bon so , millorable ? Tot és millorable , però no hem d'oblidar que és una demo , no un disc , és senzillament una carta de presentació de la banda .

Drakum és sinònim de folk death metal, alguns li afegiran mil etiquetes més , que si viking , paguen ... el fet és que el seu so és molt heavy , riffs , solos i bases són molt metaleros i molt melòdics , no molt extrems . Guiats per un violí a càrrec de Caleb que pren les regnes sonores en els 3 temes sense arribar a saturar , que pot succeir molt fàcilment si no es va amb compte . Les veus de Javi , guturals , com no podia ser d'una altra manera li aporten el punt més alt de cruesa a aquest treball . Es mou molt còmode en els gravis , i no flaqueja al pujar per la tornada de Absinthe .

El primer tall és el tema que dóna nom a la demo , " Around The Oak " i que s'ha convertit en el tema per excel · lència de Drakum , no concebo un concert que no finalitzi amb aquest tema , portant a la descarrega un pas més enllà . Un tema , enganxós i addictiu com pocs , no trigues a trobar cantant la seva tornada que a la maqueta apareix gravat amb diverses veus , inclosa una femenina que enriqueix molt més la gravació . Com esmentava a l'inici el violí de Caleb es carrega a l'esquena la melodia principal amb el permís de les guitarres que el complementen i tenen el seu moment en part de la intro i lògicament els sols, bastant clàssics . Després d'una petita pausa més lenta el tema tanca corejant la tornada , fent que aquest tema sigui una bomba en directe .

El següent tema és " Absinthe " un tema més fosc , un inici una mica més pausat , Caleb de nou liderant les melodies i Javi amb l'arpa vocal . El ritme del tema segueix sent lúdic , més encara tractant-se de la Absenta , beguda de principi de segle amb propietats al · lucinògenes . Destacar la tornada amb uns guturals aguts i crus de Javi , contraposats a l'els versos , més greus i amb uns cors molt enèrgics que et porten el puny a l'aire si o si.

En darrer lloc tenim " The Wanderer " un altre tema també molt alegre , per alguna cosa és folk metal, que s'inicia amb un Javi enorme a les veus . És un tema molt heavy , intens , unes guitarres més presents amb uns sols no excessivament complexos , però que encaixen perfectament amb la intenció del tema . Com m'agrada que els temes continguin sols i puntejos , com m'agrada el so d'una bona guitarra . Les línies vocals acompanyades per Caleb són genials , entren molt fàcilment . I si parem atenció trobarem també una segona veu femenina , senzillament addictiu " The Wanderer " .

Drakum han escollit per aquesta carta de presentació uns temes sense excessiva complexitat tècnica , que sobretot pretenen divertir a l'oient i fer part activa en l'escolta . És cert que es poden complicar molt més , i que estem en un moment en què sembla que si no fiques en els temes riffs inhumans i progressions compositives complexes tendeix a titllar les bandes de beneites ... però és que el senzill de vegades com a sòl dir és el millor . La música per a mi, té una finalitat principal , que l'oient gaudi i s'enriqueixi d'alguna manera amb l'escolta , ja sigui en la seva faceta de capacitat de discernir compassos complexos o en l'estat d'ànim gaudint amb quatre notes que et fan vibrar . Doncs Drakum , arriben a l'oient , de manera que objectiu complert .

Seguirem expectants al seu , espero que no massa llunyà , nou treball que estan preparant des de fa uns mesos i que igual que molts un servidor està desitjós de poder tenir a les mans ... mentre seguirem taral · lejant ¡ Around The Oak !

Sergi Arise "Hell"
03/09/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.