SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Avalanch + Nurcry + Secta The New Valdemoro (Valdemoro (Madrid))

Hexed + Unchosen Ones Urban Rock Concept (Gasteiz (Vitoria))

Cobra Spell Rockville (Madrid)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Chaos Beyond - The Drawing Board (2013)

Chaos Beyond - The Drawing Board
Chaos Beyond logo
Austria

The Drawing Board

Metalcore / Melodic Death Metal
Terrasound Records
2013


Temes

1. Refuse to Resist 04:35
2. This Is Your Chance 03:09
3. Welcome to This World 04:18
4. The Road 04:01
5. Sound of the Clarions 03:50
6. #Oneclickaway 03:38
7. V1 01:49
8. Dream or Reality 04:55
9. Socialies 03:35
10. Against All Odds 03:43
11. My Final Hatred 05:09
12. The Warmth Remains 03:53
13. The Contract 02:44

Formació

Veu: Mike Kaos
Guitarra, veu: Stephan Kutscher
Guitarra: Martin Lucny
Baix: Nino Juric
Bateria: Martin Prohaska

Crítica

Crèiem que en el metall estava tot inventat i que amb prou feines hi ha bandes que sàpiguen trencar una mica l'esquema per reinventar o crear noves tendències.

Despuntant amb un estil diferent en el corrent avantguardista del metall Chaos Beyond demostren que no és així.

L'esperit innovador del metall no ha mort i no ho farà. Queda molta qualitat per descobrir en els anys vinents. Sense allunyar-se de la complexitat tècnica que ens brinden moltes bandes d'avui dia Chaos Beyond és un col • lectiu innovador que a més d'aportar experimentació es destaca pel carisma, la qualitat i el fenomenal estil amb què creen la seva original clímax per al públic.

Amb aquest peculiar The Drawning Board sorprenen i agraden a la primera. Death Metal melòdic i pesat de la reserva austriaca carregat d'autèntics temazos. Desprenent qualitat a cada minut que transcorre. Tot un pepinazo, sense malbaratament de principi a fi.

Moltes reminiscències barrejades en aquest àlbum. Doncs trobem de tot una mica.
Donant començament amb Refuse To Resist detectar l'essència americana, present en tot l'àlbum en una ona heavy / rock dur modern que recorda els Metallica de l'època reload.

Quan vam arribar al curiós tema This Is Your Chance el panorama canvia a una ona més deathmetalera. El segueix Welcome To This World en el qual trobem algunes seqüències electròniques amb les incessants veus guturals i melòdiques en perfecta comunió amb la diversitat de guitarres rítmiques, floritures, puntejats, sols, etc.

Prossegueix The Road i Sounds Of The Clarios fins One Click Away primer single d'aquest àlbum on ens transporten a una mena de reality show. Un tema molt complet que conté parts brutes i al seu mateixa vegada parts més melòdiques sense desconsiderar l'essència del l'hard rock avantguardista americà.

Arribem a V1, 1 skit instrumental amb violins que dóna pas a l'arrasador tema Dream Or Reality. Pesat, amb una rítmica tècnica aclaparadora, diverses floritures, molta veu melòdica i esquinçada compaginada amb guturals.

Socialies conserva patrons que recorden una mica més al metalcore. Prossegueix Against All Odds i segueix estant present la rapidesa amb parts més pausades i pesades. Sense descuidar la tècnica i l'aire fresc. Segueix My Final Hatred i The Warmth Remains que comença amb una base més tranquil • la, melòdica i atmosfèrica. Donant pas a patrons més energètics, conservant la melodia de veu esquinçada retornant novament als matisos atmosfèrics del seu inici. Tot un delit.

The Drawning Board finalitza amb The Contract. On tornem de nou a un reality show molt intens. Basant-se en una conversa de dues persones amb diversos registres vocals per part del cantant, passant a parts cantades més guturals. Tema machacante i bastant psicodèlic amb una gran dosi d'humor. Realment, original. Molt original.

Un disc recomanable 100%.

Ahbyss
08/11/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.