SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Ecliptica - Ecliptified (2016)

Ecliptica - Ecliptified
Ecliptica logo
Austria

Ecliptified

Hard Rock / Heavy Metal
Mars Music Production
2016


Temes

1. Welcome To The Show
2. Hate The Pain
3. Round 'n' Round
4. Road To Nowhere
5. One For Rock 'n' Roll
6. Need Your Love
7. Persephone
8. Hero Of The Day
9. Trip
10. Rock 'n' Roll Medication
11. No Surrender
12. For Good
13. We Rock
14. Sleeping In My Car (CD Bonustrack)

Formació

Guitarra: Van Alen
Guitarra: Markus Winkler
Veus: Sandra Urbanek
Veus: Tom Tieber
Baix: Petra Grooves
Bateria: Roman Daucher

Crítica

Reconec que quan m'arriba el nou CD d'aquests vienesos no sabia si realment seria la persona adequada per realitzar la seva ressenya, atès que el meu és el metall en totes les seves vessants power / simfònic / viking etc, però no em va molt el Hard Rock i aquesta gent té el seu punt de mira centrat clarament en aquest estil, però escoltant el LP he de reconèixer que em vaig quedar gratament sorprès amb alguns temes.

Com dic abans el seu és un hard rock and roll molt ben executat i amb un so cristal però alhora amb alguns temes que es surten una mica de la tònica general i que comentaré posteriorment.

L'inici "Welcome To The Show" ja ens dóna una idea del que ens trobarem durant gairebé tot el rodó, rock and roll desenfadat que desemboca en una tornada coreable, i sobretot ens deixa veure una de les característiques que més em han agradat d'aquesta banda l'alternança entre els seus dos cantants molt bons els dos; però em quedo amb la veu de Sandra Urbanek; perfecta per l'estil que practiquen i que en altres temes donarà indicis de la seva gran qualitat.

Continuem l'escolta gaudint de "Hate The Pain" amb un principi una mica més heavy i alternança de les veus, m'encanta la veu esquinçada de Sandra, bon joc de veus abans de la tornada concís i perfecte per al directe, destacar també ell sol, en "Round'n'round".

Comencen les sorpreses pels teclats dels vuitanta, i un rotllo més AOR i fins i tot ballable, terrible el joc de veus amb una tornada enganxosa i comercial que se't queda a la primera, i una altra vegada em quedo enamorat de la veu femenina sensual i bonica en temes com aquest o esquinçada i totalment rokera en els temes més canyers, un portent la noia.

"Road to Nowhere" ens torna a l'hard / rock and roll que és sant i senya d'aquesta banda, però que explota en una de les millors parts centrals del llarga durada amb uns cors molt aconseguits, em recorden una mica a Lordi, un altre excel·lent atac guitarrer tant en el seu sol com melodies per part de la seva guitarra solista, una de les millors sens dubte.

"One For Rock'n'Roll" em porta al rock dels vuitanta que podíem gaudir en els estadis, excel·lent la base rítmica i com sempre els seus dos portaveus cantant a un gran nivell un altre tornada de punys enlaire, comptant amb un altre tros de sol que es marquen i la seva harmonia final a dues guitarres amb cors inclosos conformen un altre dels talls destacables en aquest opus.

A "Need Your Love" podem gaudir de la clàssica balada vuitanta que no podia faltar en aquest tipus de discos executada a la perfecció, i els seus dos veus brillant amb gran intensitat, que dir del seu intens i molt melòdic només '' preciosa! !!

Cal destacar també altres fenomenals cors que adornen la seva lluminosa part central, la cosa no fa més que millorar.

De "Persephone" poc puc comentar atès que és un tema totalment instrumental i un dels temes més heavys per a lluïment de la seva guitarra principal, però dóna peu a una altra de les agradables sorpreses incloses en aquest "Eclipticied", titulat "Hero of The Day "sens dubte la seva cançó més heavy, estupendes harmonies a doble guitarra s'uneixen a una base rítmica molt Accept que donen pas la tornada que més m'ha arribat de tot el llarga durada, la seva part instrumental et posa els pèls de punta; una pena que el tema que més m'ha agradat sigui l'únic que podem trobar d'aquest estil, perquè tenen molt de talent per desenvolupar aquesta faceta en la seva música.

Al meu entendre el seu tema estrella, entrem ja en el seu novè tall anomenat "Trip" hard rocker i on inclouen fins a un saxo en algun lloc, curiós, però res destacable excepte una altra bona part instrumental.

En desè lloc podem gaudir de "Rock'n'Roll Medication" que continua la línia marcada per les seves altres cançons, Rock and Roll en vena com diu el seu títol i on podem apreciar un altre dels seus punts forts seves dues guitarres, que fabriquen sols i melodies francament disfrutables.

A "No Surrender" ens trobem amb un entrada on el baix i el saxo conviuen en perfecta harmonia en un altre tall més proper a l'AOR amb un bon dibuix dels teclats i uns cors concisos però altament addictius amb sol de saxo i posteriorment de guitarra inclosos en aquesta barreja altament disfrutable.

"For Good" dóna el protagonisme total a la preciosa veu de Sandra en la seva segona balada i la base rítmica és el piano, les acústiques i teclats donant forma una bella peça on els violins li donen un punt simfònic i de qualitat.

"We Rock" tanca l'apartat de composició pròpia dins de les cançons incloses, una mica més heavy i macarra on destaca un altre tornada de punys en alt.

El punt final (com bonus track) el posa la curiosa versió de "Sleeping In My Car" de Roxette, per resumir un grup que gaudiran els amants del Hard més rockanrolero i desenfadat on com dic brillen els seus dos cantants, una base rítmica i solista molt acurada i sobretot que aconsegueix sorprendre en alguns moments, tinc curiositat per veure si segueixen per aquesta mateixa senda, o es van més al heavy, atès que "Hero of The Day" és un gran tema d'aquest estil.

Bruno Molina
11/02/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.