SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Serenity - Last Knight (2020)

Serenity - Last Knight
Serenity logo
Austria

Last Knight

Heavy Metal
Napalm Records
2020


Temes

1 The Last Knight
2 Invictus
3 Set The World On Fire
4 Keeper of The Knights
5 Souls and Sins
6 My Kingdom Comes
7 Queen of Avalon
8 My Farewell
9 Down To Hell
10 Wings of Pride
11 Call To Arms

Formació

Bateria i cors: Andreas Schipflinger
Veuz: Georg Neuhauser
Baix i cors: Fabio D’Amore
Guitarra: Chris Hermsdörfer

Crítica

Serenity és una d'aquestes bandes que tot i els canvis en la seva formació. Disc rere disc han sabut mantenir la seva identitat i so. La banda de Metall Simfònic i Power Metall Serenity han sabut construir un escenari propi a força de treballar dur i molta honestedat en la seva proposta. Una cosa patent en Last Knight, un àlbum sòlid, on la banda torna a relatar-grans històries de guerres i victòries a través de grans melodies.

Després de la èpica intro que dóna títol a l'àlbum, "The Last Knight", tall on podem escoltar una orquestració supèrbia, vam arribar "Invictus", un tema de gran energia i actitud, de base rítmica aclaparadora on una melodia ben treballada a través d'un riff de guitarra ben esmolat, construeix una atmosfera heroica. El treball en les harmonies vocals dels cors és digne de menció en una cançó que fa olor a un directe ple de passió. El tercer tall de l'àlbum es titula "Set The World on Fire", una altra cançó de so atmosfèric i grandiloqüent heretat de l'Metall Simfònic, gràcies a la potent orquestració. Aquesta cançó a més, compta amb la col·laboració de Herbie Langhans (Avantasia, Rhapsody, ...), aportant a el tema major complexitat i profunditat, si cap. Del millor del disc.

A "Keeper of the Knights", escoltem un tema de Power Metall de gran qualitat. Un cop més, la qualitat de les harmonies vocals demostren que Serenity són una banda molt per sobre de la mitjana, capaç de construir grans melodies i temes de gran impacte. El segueix "Souls and Sins", una cançó pausada, que ens permet agafar una mica d'aire al llarg d'aquest disc. Un tema on la banda aposta pel so de les pròpies arrels de l'gènere a través d'una proposta dinàmica.

El sisè tall de l'àlbum es titula "My Kingdom Menja", un altre d'aquests temes que ha d'aparèixer en cada un dels directes d'aquesta banda. El vocalista s'atreveix amb els guturals, aportant molta foscor i profunditat a una lletra angoixada i atmosfèrica. Amb "Queen of Avalon", la banda segueix apostant per aquest so fosc marcat per riffs de guitarra enèrgics. L'orquestració afavoreix els elements melòdics d'aquesta cançó generant la sensació d'estar immers en el context a què la banda ens transporta.

Amb "My Farewell" escoltem una balada amb so proper a l'Hard Rock, amb una orquestració subtil i el piano com a protagonista d'una cançó de so èpic i nostàlgic a parts iguals. A poc a poc es van incorporant els instruments fins a aconseguir un sol de guitarra ple de personalitat. El segueix "Down to Hell" on la banda torna a recuperar l'agressivitat de el so que els caracteritza a través d'una orquestració sòlida i plena de matisos. El segueix "Wings of Pride", on la banda repeteix la fórmula mostrant la cara més agressiva, conservant la melodia, i els enèrgics cors que caracteritzen la seva proposta.

Arribant a la fi de el disc escoltem "Wings of Pride", un dels millors temes de tota aquesta feina. Amb unes guitarres poderoses, i una base rítmica d'infart. El millor tema de tot l'àlbum, sens dubte.

Serenity ens porta amb Last Knight un disc honest i coherent de Metall Simfònic i Power Metall de gran qualitat. Un disc que reflecteix el millor estat de forma d'una banda que ha sabut com compondre el disc definitiu en un moment difícil. No decebrà a cap seguidor del gènere.

ZorroLoko
06/10/2020

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.