SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Cobra Spell Rockville (Madrid)

Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Silverbones - Wild Waves (2016)

Silverbones - Wild Waves
Silverbones logo
Italia

Wild Waves

Pirate Metal
Stormspell Records
2016


Temes

1. Cry of Freedom 02:00
2. Wild Waves 04:26
3. Royal Tyrants 04:46
4. Queen Anne's Revenge 06:14
5. The Undead 05:25
6. Riders of the New World 04:10
7. Wicked Kings 05:06
8. Hellblazer 04:01
9. Black Bart 07:52

Formació

Veu, guitarra: Marco Salvador
Guitarra: Ricardo Galante
Baix: Andrea Franceschi
Bateria: Enrico Santin

Crítica

Quan vaig veure aquest disc, ràpidament em va cridar l'atenció. El pirate metall, com desdoblament de l'power metall sempre m'ha cridat molt l'atenció. Des Running Wild, banda fetitxe per a un servidor, passant per les escaramusses de Rage, els inicis de Alestorm ... etc etc. Però si una banda ha estat fidel i vaixell insígnia de l'estil és Running Wild, que van crear l'estil gairebé sense proposar-s'ho i se l'han portat gairebé a la tomba com ostentadors de la seva propietat.

Bandes que han fet l'ullet han hagut, hi ha i hauran. I que no faltin. Des covers fins a temes nous influències per Rock N Wolf i els seus bojos seguidors ... com Order Ogan i el seu We'RE Pirates !. Fins i tot hi ha bandes creades sota una clara influència com Blazon Stone, amb un nom ha si, més descarat no pot ser, però es queden en una clara influència amb composicions pròpies sense calcar el so Running. Però el problema d'aferrar massa a Running Wild és que, no es tracta d'un estil ... és que està fet a mida i si fas el mateix, ja que les comparacions saltessin a les primeres de canvi i no crec que això sigui bo per una banda.

Silverbones són una banda italiana que s'han llançat a pel seu primer LP, Wild Waves abraçats a Running Wild. I clar, si al donar-li al play et ve al cap el Pile Of Skulls, Black Hand Inn, Blazon Stone ... doncs ... o la claves o prepara't per rebre estopa i metralla a discreció, seguint la terminologia marinera, per què et van a passar per la quilla.

Tema després tema, se't apareixen els equivalents en la discografia de Running Wild. Pots inspirar-te, però no fer servir les mateixes estructures, riffs, cors, intros ... ho sento no. I si aquestes diversos esglaons per sota d'ells ... tens una via d'aigua que ni bombejant tot el dia evites empassar aigua.

El so del disc no està malament, justet, però sona molt bé, però la veu de Marc Salvador és massa suau per a aquests temes. Per tractar temes mariners necessites una veu crua i rude, que desprengui potència i ràbia, i no és el cas. Sembla que les veus estiguin a un altre nivell diferent.

No se si és buscat o no, però Silverbones han tret un disc que més que el seu propi so sembla que han anat a pel so literal de Running Wil. Com a banda tribut, d'acord, amb els teus temes ... ho sento però no, o serveixes un metall d'alt octanage o millor no ficar-se en el so d'una banda que si alguna cosa tenia, era un so propi i inconfusible.

Sergi Arise "Hell"
17/08/2016

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.