SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Incursed - Amalur (2017)

Incursed - Amalur
Incursed logo
España

Amalur

Pagan / Folk Metal
Autoproducido
2017


Temes

1. Lurramets (Intro) 03:03
2. Cryhavoc! 04:21
3. Psalm of the Accursed 04:49
4. Akelarre 04:29
5. The Awakening 06:56
6. Amalur 05:33
7. The Slavic Covenant 04:47
8. A Crownless King 05:12
9. The Hardest of Harvests 05:39
10. Zombeer Alcoholocaust 04:08
11. Brothers in Arms 04:47
12. Fear A' Bhata 04:53

Formació

Guitarra, veu: Lander Lourido
Guitarra: Asier Fernández
Teclats, veu: Jon Koldo Tera
Baix: Mikel Llona
Bateria: Asier Amo

Crítica

Avui tornem a parlar d'una de les bandes nacionals que tenen un nivell més alt. Incursed són tot un exemple de màquina ben greixada de fer death / paguen metall, fins i tot quan han hagut de canviar la formació recentment han mantingut aquest saber fer.

Tot just fa uns mesos estava escrivint The Slavic Covenant l'EP que va servir d'aperitiu per a aquest nou treball Amalur. I després de reiterades escoltes ho han tornat a aconseguir ... m'han deixat sense paraules de nou. He dit que tenen un dels nivells més alts del panorama nacional? És que no es fem parlant de panorama nacional, haurien d'estar tocant per tot arreu i en mans de grans segells ...

Al que anàvem, si quan narrava la bona feina de l'Ep ja tenia les sensacions d'estar davant d'un gran treball, aquest Amalur ha tornat a sacsejar el llistó. Supera en escreix al seu anterior disc Elderslied i de nou fan un pas més en la seva particular escala. El temps ens depararà quants més els queden per pujar, però amb aquests nois la cosa no se sap on va a acabar.

Incursed han sabut aconseguir i sobretot el més complicat, mantenir i evolucionar aquest so que els fa reconeixibles disc rere disc. Aquesta barreja burleta de Svartby, aquí aporten moltíssim aquests teclats, pagana de Finntroll i power death folk epic de mil bandes més ... que de les quals han tret tot el joc.

No cal que remarqui els grans temes inclosos a The Slavic Covenant, però tot i així diré que és "Akelarre" és brutalisimamente brutal, aquest joc de guitarres i teclats senzillament em té atrapat. Per comentar altres "Cry Havoc" és un tema molt intens i èpic-festiu, 1 rompejarras potent i frenètic molt finttroliasvartbiliado. O sigui, un descontrol èpic. Més fosc i seriós, "Psalm Of The Accursed" ens torna al que és un tema més lineal, llevat perquè de lineal té poc. Canvis de veus, Rompecuellos, accelerat ...

"A Crownless King" canvia de registre totalment, tema més pausat, però igual de carregat d'energia, medi temps que la percussió no deixa de colpejar per dotar-lo d'energia. Una mostra més de la versatilitat de la banda. No puc deixar d'esmentar "Zombeer Alkoholocaust" del millor d'aquest disc, si, d'acord, reconec que personalment em fascinen les bandes còmiques i això és del que va aquest tall on els teclats se surten de mare i et porten a un altre nivell, a un món paral·lel i per bojos ... BRUTA L.

El disc arriba a l'èxtasi per moments, Simplement crec que igual que altres bandes estan aconseguint trencar barreres i sobresortir de les nostres fronteres com poden ser Àngelus Apatrida, per posar un claríssim exemple, moltes segueixen sense rebre la recompensa merescuda i segueixen en el mal anomenat panorama nacional. Incursed és per a un servidor la formació de folk death, o com vulguem anomenar, més en forma d'aquest fotut país i segueixen aquí ... en terra de ningú.

Sergi Arise "Hell"
29/01/2018

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.