SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Eternal Psycho - Trail of Agony (2022)

Eternal Psycho - Trail of Agony
Eternal Psycho logo
España

Trail of Agony

Modern Melodic Metal
Suspiria Records
2022


Temes

1. Crystalized
2. Empty Of Promises
3. Insomnia
4. Faster Than Light
5. Pestilence
6. Fire Will Fire
7. The Living Dead
8. Religion

Formació

Veu: Beka
Guitarra i veu: Lucky
Guitarra: Jorge
Baix: Máximus
Bateria: Arjan

Crítica

Eternal Psycho, tornen el 2022 amb un nou treball discogràfic sota el nom de “Trail Of Agony”. Un disc complex d'autèntic Melodic Industrial Metall heretant el so directe de bandes com Nine Inch Nails o els mítics Ministry. Vuit temes que t'impacteran com un projectil, intensitat, energia i ràbia.
El disc l'obre “Crystalized”. Un tema melòdic, on Eternal Psycho mostra el seu bon gust per la melodia. Beka, vocalista de la banda demostra posseir un registre ampli, ple de matisos capaç de posar en relleu el bon gust d'aquesta agrupació. Per aquest tema, a més compten amb la col·laboració de Carlos Escobedo, vocalista de bandes com Sober o Savia. El segueix Empty Of Promises i amb això tot el potencial d'intensitat que poden oferir aquests madrilenys. Una cançó enèrgica i desmesurada on una base rítmica pesada pretén atropellar amb tot el que es trobi al davant. Una cançó de pur Metall Industrial on Beka torna a demostrar ser una frontwoman de primer nivell, gràcies a un ampli registre vocal, que no deixa indiferent ningú.

Insomnia és el tercer tema d'aquest àlbum. Una cançó que arrenca de manera calmada, per poc a poc anar construint una cançó melòdica, capaç de combinar de manera equilibrada els passatges més càlids amb una veu gutural esquinçadora. Una cançó que beu d'influències del Metall Gótico, trencant amb allò que hem escoltat fins ara. A “Faster Than Light”, escoltem el tema més breu d'aquest treball discogràfic. Un tema que no pot dissimular les clares influències de la banda Ministry. Una cançó d'harmonies treballades i tornades enganxoses reprodueixen amb molt bon gust tots els clixés del metall industrial. Del millor de l'àlbum.

Amb “Pestilence” arribem al cinquè tall del disc, i amb ella escoltem la cançó més ortodoxa de tot el disc. Una cançó de guitarres esmolades i riffs salvatges. Una cançó de metall autèntic que no defraudarà cap dels seguidors del gènere. Agafem aire per escoltar “Fire Will Fire”, moment on Eternal Psycho desferma el costat més salvatge de la banda. Aquest que semblava amagat tema rere tema. Una base rítmica rígida i intensa ens fa recordar els germànics Rammstein de manera inevitable.

The Living Dead ens porta la nota de color d'aquest treball discogràfic. Una proposta que sembla estar influenciada pel metall melòdic i el Power Metall, trencant lleugerament amb l'esquema de la banda. Menció especial mereix el solo de guitarra, del millor del disc. Tancant aquest disc escoltem “Religion”. El tema que resumeix a la perfecció que són Eternal Psycho i que fan. Una cançó que bé podria servir per donar a conèixer aquesta banda entre aquells que encara no han tingut l'oportunitat de caure a les urpes sonores.

Eternal Psycho ens porta amb aquest àlbum la posada en valor de la seva proposta musical. Un disc directe, honest, enèrgic i ple de ràbia. Ple d'influències com els primers Marilyn Manson, Fear Factory o Static-X, equilibrat a la perfecció amb el millor del Melodic Modern Metal. No ho deixis escapar.

ZorroLoko
26/07/2022

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.