SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Krápula Infierno AB/CD (Terrassa)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Mick Mars - The Other Side of Mars (2024)

Mick Mars - The Other Side of Mars
Mick Mars logo
E.E.U.U.

The Other Side of Mars

Hard Rock
1313 LLC
2024


Temes

1.Loyal to the Lie
2.Broken on the Inside
3.Alone
4.Killing Breed
5.Memories
6.Right Side of Wrong
7.Ready to Roll
8.Undone
9.Ain’t Going Back
10.LA Noir

Formació

Mick Mars: guitarres
Jacob Bunton: veus i violí
Chris Collier: baix
Ray Luzier: bateria
Brion Gamboa: veus
Paul Taylor: teclats

Crítica

Mick Mars, conegut per la seva destacada participació com a guitarrista a la llegendària banda Mötley Crüe, fa un gir inesperat en la seva carrera musical amb el seu primer disc en solitari, "The Other Side of Mars". Als seus 72 anys i enfrontant desafiaments de salut derivats de l'espondiloartritis anquilosant, Mars presenta un àlbum que no només desafia les expectatives, sinó que també convida a una reflexió més profunda sobre la seva evolució com a músic.

Des de la perspectiva més crítica, alguns argumenten que l'àlbum mostra un Mars desubicat i excessivament conservador, ERROR!. Assenyalen que, malgrat un canvi en el so de la guitarra cap a un enfocament més pesat i menys convencional que a Mötley Crüe, la proposta musical resulta genèrica i poc interessant, ERROR!

The Other Side of Mars és un disc marcat per una identitat pròpia que vol allunyar-se de la zona de confort i demostrar la capacitat d'un guitarrista injustament maltractat i infravalorat. Es destaca la malèvola intensitat de cançons com "Loyal to the Lie" i la sorprenent versatilitat de Mars, explorant gèneres des del rock gòtic fins a moments melòdics. La composició de riffs poderosos i la qualitat de producció a càrrec de Michael Wagener contribueixen a un so contundent i fosc que reflecteix un Mick Mars a la seva faceta més introspectiva.

Les balades com Alone i Memories no resten dinamisme al conjunt, suggerint una coherència sonora en la proposta marcada per la capacitat compositiva d'un geni que sempre ha estat a l'ombra, però que ara ressorgeix acompanyat d'una banda de primer nivell .
Un disc de rock complex i ple de matisos per al que inevitablement, necessitem considerar el context personal de Mars en avaluar “The Other Side of Mars”. El seu retir traumàtic de Mötley Crüe i la posterior expulsió de la banda el 2023 se sumen a la narrativa de l'àlbum. La portada, la imatge projectada als vídeos i la foscor que impregna moltes de les cançons suggereixen una resposta emocional directa a les seves experiències recents.

Cançons com "Broken on the Inside" i "Right Side of Wrong" mereixen elogis i aplaudiments per la seva potència i frescor, mostrant un Mars capaç d'evolucionar i adaptar-se a nous territoris musicals. La instrumental "LA Noir" tanca l'àlbum amb una nota de blues que afegeix una capa addicional de complexitat i profunditat a l'obra.

"The Other Side of Mars" es revela com una expressió autèntica i valenta d'un músic que desafia les convencions i busca el seu camí. Les crítiques dividides ressalten la subjectivitat inherent a l'apreciació musical, on la connexió emocional amb l'obra de Mars hi juga un paper crucial. Més enllà de la polèmica, aquest àlbum representa un testimoni de la creativitat infrangible de Mars, que, malgrat els desafiaments físics i la incertesa sobre futures gires, segueix explorant noves fronteres a la seva trajectòria musical. Un disc per escoltar sense complexos ni prejudicis, si vols gaudir d'un bon àlbum de rock. Si vols caure en l'error de trobar aquí un tribut al Sunset Strip dels anys 80, amb aquest àlbum, estàs molt equivocat, Mick Mars és molt més que això.

ZorroLoko
21/03/2024

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.