SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Saurom Plaza Mayor (Villena)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Kiss the Night (Paul Stanley) + Halloween (Helloween) Poble Espanyol (Barcelona)

Kiss he Night (Tribute to Paul Stanley) + Halloween (Helloween tribute Band) Poble Espanyol (Barcelona)

The Slavers + Motörhits + Black Torth Grin Salamandra (L'Hospitalet (Bcn))

Whipping + Azrael + Easy Rider + JBP Montbau (Barcelona)

Endernity - Flesh And Bone Of Humanity (2023)

Endernity - Flesh And Bone Of Humanity
Endernity logo
España

Flesh And Bone Of Humanity

Modern Melodic Metal
Maldito Records
2023


Temes

1. Handful of dust
2. Goddes Ishtar
3. Cozy Bubble
4. Revenge
5. In the name of god
6. It´s raining again
7. Ignorance celebration
8. Darkness to shine
9. Bite me hard
10. Stand up
11. A part of us all
12. Hell is where I do belong

Formació

Veu i guitarra: Manu
Guitarra: Rodri
Bateria: GoG
Baix: Roxana

Crítica

"Flesh And Bone Of Humanity" marca una fita a la cursa de la banda de metall ENDERNITY. Aquest àlbum és un testimoni de l'evolució i la maduresa musical de la banda al llarg dels anys. Consta d'un total de 12 cançons que destil·len una immensa quantitat d'energia, mantenint els oients a la vora dels seus seients des de la primera nota fins a l'última. El més sorprenent del disc és la diversitat musical que ofereix. Cadascuna dels 12 talls posseeix el seu propi so distintiu, explorant diferents facetes del metall sense por de creuar límits. Des de riffs de guitarra abrasadors fins a ritmes de bateria eixordadors, les cançons se submergeixen en una complexitat sonora que desafia les expectatives. Tot i això, malgrat aquesta riquesa de variacions, "Flesh And Bone Of Humanity" presenta una clara línia temàtica que uneix totes les pistes.

Després d'una introducció melòdica i dramàtica amb "Handful of Dust," l'àlbum pren un gir audaç i emocionant amb la seva primera pista, "Goddess Ishtar." Des dels primers acords, queda clar que ENDERNITY no està disposat a contenir-se gens ni mica. La cançó irromp amb una fúria aclaparadora, inundant els teus sentits amb riffs de guitarra pesants que ressonen com un martell al teu crani. El ritme és frenètic, un vendaval d'energia que t'arrossega immediatament al seu frenesí metal·ler, convidant-te a saltar i lliurar-te al headbanging on sigui que et trobis.

El que fa que aquesta pista sigui encara més impressionant és la manera com la veu de Manu s'entrellaça de manera magistral amb la guitarra de Rodri i la poderosa percussió de Gog. La veu de Manu, plena de passió i força, s'aixeca sobre la cacofonia de guitarres i bateria, creant una sinergia sorprenent. "Goddess Ishtar" és un poderós començament per a l'àlbum, una declaració d'intencions que estableix el to per al que ha de venir i garanteix que els seguidors d'ENDERNITY s'embarquin en un viatge musical inoblidable.

El viatge musical de Cozy Bubble, tercer tall de l'àlbum, ens porta a un territori més fosc i misteriós dins de l'àlbum. La cançó se submergeix en un so que se sent com un viatge a través d'ombres i secrets. Els acords de guitarra i la instrumentació creen una atmosfera densa i captivadora que t'envolta, convidant-te a explorar el costat més introspectiu de la música d'ENDERNITY. És com si t'endinsessis en una nit inquietant i et deixessis portar pels seus racons sonors foscos. El segueix "Revenge", tema que presenta una faceta diferent de la banda, on el metall pesat s'apodera de l'escenari. Aquesta pista és una exhibició de destresa musical, amb solos de guitarra increïblement hàbils que enlluernen els oients. Els riffs de guitarra, esmolats com fulles, tallen l'aire amb ferocitat, impulsant la cançó cap endavant amb una intensitat electritzant.

Arribem fins al cinquè tall d'aquest àlbum, titulat In the Name of God. Un tema que és més que una cançó de heavy metall; és un himne de rebel·lia i una crida a lacció. És una cançó que et fa sentir que estàs llest per enfrontar qualsevol desafiament, que et pots aixecar i lluitar pel que creus. És un recordatori que la música pot ser una força poderosa que inspira i connecta les persones a través de la seva energia crua i el missatge contundent. El segueix "It's Raining Again". Una autèntica joia dins del repertori de la banda, una pista que destaca pel seu estil de mig temps carregat d'emocions i sentiments. Des del primer acord, aquesta cançó t'embolica en una atmosfera malenconiós i commovedora. El ritme, encara més pausat que altres pistes, té una força implacable que va creixent gradualment a mesura que avança. Els instruments, incloent-hi la veu, treballen en conjunt per crear una sensació de construcció emocional.

Ignorance Celebration s'erigeix com un recordatori que, dins de la seva diversitat musical, ENDERNITY és capaç d'oferir un metall contundent i ple de poder. El segueix “Darkness to Shine", un testimoni de la capacitat del heavy metall per portar els oients en un viatge emocional profund i significatiu. La cançó no només ofereix una balada poderosa, sinó que també encarna la idea que, fins i tot als moments més foscos, sempre hi ha la possibilitat de trobar la llum i la fortalesa per superar els desafiaments, aquest espiral de sensacions que ofereix la cançó és un reflex de la complexitat de l'experiència humana i una prova més de la destresa artística d'ENDERNITY a la creació de música que toca el cor i l'ànima dels oients.

Amb "Bite Me Hard" arribem al novè tall de l'àlbum, ens presenta un títol que no podria ser més apropiat, ja que la cançó mossega amb força des del principi. Els riffs de guitarra són esmolats, creant una sensació de perill. La bateria copeja amb un ritme implacable, i les veus, plenes de ràbia, es converteixen en un crit de desafiament. Aquesta pista és una mostra de la capacitat d'ENDERNITY per canalitzar l'agressió i l'energia crua del metall en la forma més pura. A “Stand Up” escoltem una cançó amb una transició intrigant, ja que passa de la calma a un ritme més ràpid amb una sensació optimista. La cançó comença amb un to més serè i melòdic, com una introspecció tranquil·la. No obstant això, a mida que avança, el ritme s'accelera i s'omple d'una sensació més optimista i enèrgica.Els riffs de guitarra tenen un aire de familiaritat que evoca l'esperit de Metallica, amb una barreja de malenconia i poder que és emblemàtica de la banda.

D'altra banda, “A Part of Us All” segueix el mateix camí de brutalitat musical. Els riffs de guitarra són igualment demolidors, com cops de martell que fan tremolar els fonaments. La percussió agressiva i el cant ferotge s'uneixen per crear una experiència sonora que sacseja els sentits i et submergeix en un remolí d'emoció i energia. Tot plegat, aquestes dues pistes representen una explosió de fúria i potència dins de l'àlbum. El tancament de l'àlbum amb "Hell is Where I Do Belong" és un fermall d'or que manté la cruesa i la velocitat que ha caracteritzat el disc al llarg de totes les pistes. Aquesta cançó és un desplegament final de la ferocitat i intensitat que ENDERNITY ha presentat al llarg de l'àlbum. És com si la banda estigués decidida a deixar una impressió duradora a la ment dels oients, i "Hell is Where I Do Belong" és la seva última oportunitat per fer-ho. Les veus, plenes de ràbia i determinació, complementen perfectament la instrumentació. Cada paraula és com un rugit des de les profunditats de l'abisme i transmet una sensació de desafiament i resistència. La cançó t'arrossega per paratges foscos i durs, com si estiguessis immers en un malson sonor que no et permet escapar.

"Flesh And Bone Of Humanity" és sens dubte un testimoni de l'habilitat d'ENDERNITY per crear música poderosa i emocional. Tot i seguir una línia musical coherent en gran part de l'àlbum, la presència de temes que es destaquen per la seva potència i frescor garanteix que els oients siguin portats en un viatge musical emocionant i variat. És un àlbum que capta l'essència mateixa del metall en la seva màxima expressió i deixa una impressió indeleble en tots aquells que l'escolten.

ZorroLoko
26/09/2023

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.