SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Zenobia - Armageddon (2012)

Zenobia - Armageddon
Zenobia
Zenobia logo
España

Armageddon

Power / Heavy Metal
Yarhibol Records
2012


Temes

1. MMXII 00:48
2. La Legión Infernal 04:01
3. Mi Alma Es Tempestad 03:30
4. Armageddon 04:42
5. Lengua De Serpiente 04:18
6. Vuelve 03:45
7. Tu Oscura Tentación 04:10
8. La Maldición 03:46
9. Tu Valor 04:28
10. Unidos Por El Metal 04:06
11. Si Dejas Que Viva En Ti 04:14

Formació

Veus i guitarra: Jorge Berceo
Guitarra: Luis Vaquero
Baix: Dan Diez
Bateria: Javi Herrero

Crítica

La Rioja, terra de bons vins, d'increïbles paisatges, i si ens posem a escoltar, de bona música!

Zenobia és una de les bandes de metal nacional amb més solera a la zona. Amb poc més de 10 anys a l'esquena, vénen ara a presentar-nos el que és el seu tercer llarga durada. "Armageddon".

11 nous temes són els que podrem escoltar en aquest cd, però abans de parlar d'aquests i ficar-nos de ple en matèria, què és el primer que feu quan teniu un cd nou entre les mans? Suposo que mirar la portada.

Doncs parlem d'aquesta! Els nois de Zenobia, han apostat fort en contractar per aquest treball a Andreas Marschall, creador entre altres de portades per Rage o Blind Guardian, on seguint el tema del nom del disc, ens mostra una visió bastant apocalíptica, amb els membres de la banda convertits en els quatre genets de l'apocalipsi i les torres maies de fons molt d'acord amb la data en què es va presentar el disc.

Per acabar d'arrodonir-ho, i entrant de ple en els temes, una introducció una tant "mística" que enllaça a la perfecció amb el primer tema " La Legión Infernal ", tot power metall amb guitarres molt poderoses i on destacaria la seva "poderosa" bateria a la mà de Javier Herrero.

Seguint l'estil de la seva predecessora passem a " Mi Alma Tempestad ", tot velocitat, amb uns solos de guitarra molt destacables i que segur que serà un dels més "corejats" pels fans en els seus concerts.

I arribem al tema que dóna nom al disc "Armageddon". Tema amb un ritme marcadíssim. Començant amb "rasgueo" de guitarra, començant a pujar el to i donant-li velocitat fins aconseguir el zenit amb un Jordi que se supera segon a segon fins arribar a una veu en off que marca el punt d'inflexió en el tema, que va baixant revolucions i acaba finalitzant amb uns cors "a capela" enllaçant a la perfecció amb el tema " Lengua De Serpiente ". Per si no teníem prou, més força i "verí". Una vegada més tema "poderós", grans solos de guitarra i un Jordi que ho posa tot. Lletra enganxosa i una bateria de fons contundent.

Arribats a aquest punt, el CD ens permet respirar amb la primera balada " Vuelve ". Com ens tenen acostumats, temàtica d'amor (o desamor segons com es miri) i on ens demostren (si no ho havien fet ja), que amb aquestes lletres són capaços de tocar-nos la fibra sensible i més d'un @ nos caure alguna llàgrima. Gran lletra acompanyada d'unes magnífiques guitarra de fons on Luis Vaquero ens demostra l'art que té amb les sis cordes ....

Enfilats ja en la segona part del disc, tornem l'acció amb " Tu Oscura Tentación ". Un tema més metall, més vuitanta, que s'allunya dels tocs més "power" de la primera part del disc però sense restar contundència. Per si no hem tornat a entrar en calor, passem a " La Maldición ". Més velocitat, Javi destrossant la seva bateria de principi a fi, Jorge donant-ho tot en la veu i sols impressionants.

I dins de tota aquesta voràgine, arriba " Tu Valor ". Possiblement un tema amb toc més "èpic", que comença amb un sorprenent i espectacular crit que dóna pas a una bateria trencadora. Bons canvis de ritme i girs al llarg de tota la cançó.

I arribant ja al final, ens trobem amb " Unidos Por El Metal ". Tema que tots els seus seguidors i coneixeran per la seva gira amb Dúnedain ", i destinada (si no ho és ja) a convertir-se en un Himne. A destacar el sentiment que impregna tot el tema seu vocalista Jorge.

Per finalitzar, i desmarcant-se de tota la resta del disc, donen el colofó amb " Si Dejas Que Viva En Ti ". No sabria emmarcar. El deixarem en alguna cosa "diferent". Cançó dedicada a la música. Sentimentalisme roent, un sol espectacular i la veu que un cop més ens arriba fins al fons.

Amb aquest disc, Zenobia s'han superat a si mateixos. Disc amb el que crec s'han "consagrat". Gran treball de producció de Dan Diez, del que si no ho havia dit s'ha convertit en el baixista del grup. En una paraula: "IMPRESCINDIBLE"

Lucibel
15/02/2013

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.