SatanArise en Facebook
Críticas, reviews, novedades metal, discos, critica y tracklist - Satan Arise

Suscríbete aquí!


Necrophobic + Sacramentum + Vidres a la Sang + Ouija + Barbarian Swords + Darkened Nocturn Slaughtercult + Ante-Inferno + Empty + Estertor Fortalesa (Hostalric)

We Rock (Dio Tribute) + Crimson Colt Bóveda (Barcelona)

Avalanch + Nurcry + Redención Zero Garaje Beat Club (Murcia)

Kiss the night with Jordy Stanley + Blue Madness Sixx Rock (Madrid)

Leo Jiménez Razzmatazz 2 (Barcelona)

Kabrönes El Escénico de Illescas (Toledo)

Kabrönes + Dragonfly + Jaleo Auditorio Julio Iglesias (Benidorm)

Prehistoric War Cult + Bloodsoaked Necrovoid + Opositor + Trollcave Sala Los Trecers (Sant Adrià del Besós)

Heavy Pettin Silikona (Madrid)

Alestorm + Saurom + Stratovarius + Rata Blanca + Wind Rose + Tyr + Equilibrium + El Reno Renardo + Kalmah + Ars Amandi + Eihwar + Linkoln Park + Oceans Ate Alaska + Brian Downey + Evil Invaders Zona polideportiva (Villena)

Corazón de Acero - Corazón de Acero (2015)

Corazón de Acero - Corazón de Acero
Corazón de Acero logo
España

Corazón de Acero

Heavy Metal
Autoproducido
2015


Temes

1. Overture 0:46
2. Corazón De Acero 4:23
3. No Te Dejes Aplastar 2:59
4. El Antifaz 5:09
5. Cruda Eternidad 5:47
6. Sólo Una Vez 3:59
7. Buscando El Camino 4:14
8. Promesas 3:30
9. Hoy Se Despierta 3:24
10. Justicieros De La Oscuridad 4:51
11. The Last Waltz 1:03

Formació

Veus: Sheyla Ladymetal
Guitarra: Peter
Guitarra: Danny
Teclats: XaTaN
Baix: Gonzalo
Bateria: David Maki

Crítica

Primer disc d'aquesta banda madrilenya, que vaig poder veure en directe amb un concert potent, i vull destacar que en un moment de l'actuació la cantant del grup va abandonar el micro i va continuar cantant sense que es pogués apreciar que només feia servir la seva potent veu.

El disc el venen contactant amb ells per la seva web o la seva pàgina de Facebook a un preu molt barat cosa que és d'agrair en els temps actuals. Vull destacar que incloguin en el llibret una foto de cada membre del grup amb el seu nom, tot i que també li he de posar un però, ja que no posen les lletres de les cançons, cosa que considero molt important.

L'àlbum comença amb "Overture", una intro únicament amb so de teclat i de curta durada.

El següent tema anomenat "Corazón De Acero" com el nom del grup, és una cançó molt a l'estil heavy espanyol dels vuitanta, que em recorda a les cançons dels Àngels de l'Infern per la seva melodia i so de metall clàssic. Destacaria les guitarres.

Puc subratllar en "No Te Dejes Aplastar" la veu de Sheyla i un bon sol de guitarra.

"El Antifaz" m'ha semblat un tema amb una forta càrrega sentimental, que es pot apreciar en el to de la veu i la melodia de les guitarres, el so del teclat al final de la cançó confirma aquest to una mica malenconiós.

Segueix el disc amb "Cruda Eternidad", és una bona cançó, encara que el so m'ha semblat que potser dóna massa continuació als temes anteriors.

A "Solo Una Vez", canvia una mica l'estil, més proper al metall de grups tipus Iron Maiden, salvant les distàncies, donant una nova frescor a l'àlbum. Un dels temes que més m'han agradat del disc.

Continua el CD amb "Buscando El Camino", la cançó està bé en general, encara que potser en la segona meitat, al meu entendre s'abusa una mica dels tons alts en les veus.

Ja entrant en els últims temes de l'àlbum ens trobem amb "Promesas", que ens retorna al metall clàssic, amb melodies de guitarra ben executades i acoblades correctament amb les veus. No fa baixar el nivell general del disc.

"Hoy Se Despierta" m'ha agradat, encara que segueix en la línia de la resta de cançons, però té una durada més curta, una tornada enganxosa i bons riffs de guitarra.

El penúltim tema té un so més gòtic, amb més protagonisme dels teclats, interessant.

Acaba l'àlbum amb "The Last Waltz", la veritat és que no sabria definir l'estil d'aquesta cançó, que m'ha semblat bastant estranya i és una forma curiosa de finalitzar el disc.

La meva conclusió general és bona, i sent un disc autoproduït té un so més que decent i cantat en espanyol.

Javier Hernández
30/07/2015

14/03/2018
Sara Sánchez
09/03/2018
Jesús Valverde
23/01/2018
Jordi Pons Gibernau




Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /web/htdocs/www.satanarise.com/home/sources/ob_page.php on line 1198
Inici Noticies Crítiques Concerts Crónicas Entrevistes Entrevistes
Licencia Creative Commons
Satan Arise por www.satanarise.com se encuentra bajo una Licencia Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0 Unported.